Værelsestyper

2-værelses suiter

Suiter med to soveværelser og et opholdsrum med åben køkkendel. Et soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge og et soveværelse med en køjeseng. I opholdsrumsdelen findes siddegruppe og tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter. Gratis wifi. I badeværelset findes badekar med brus og et toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejligheder

Lejlighederne ligger i en separat bygning nedenfor hotellet og har to separate soveværelser samt et kombineret opholdsrum og køkken. Et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med en køjeseng. Kogeplader og ovn, opvaskemaskine, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

4-værelses lejligheder

Lejlighederne ligger i en separat bygning nedenfor hotellet og har tre separate soveværelser samt et kombineret opholdsrum og køkken. Et soveværelse med dobbeltseng og to andre soveværelser med en køjeseng. Kogeplader og ovn, opvaskemaskine, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 4-8 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Hyggelige dobbeltværelser af varierende størrelse. En dobbeltseng eller to separate senge. Skrivebord og tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Strygefaciliteter. Brus og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 1-2 personer.