Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa er et dejligt hotel beliggende i de norske bjerge. Hotellet er kåret som Norges bedste spahotel flere gange. Her findes aktiviteter året rundt og en restaurant med fantastisk udsigt over bjergene.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 2-værelses suiter for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer. 4-værelses lejligheder for 4-8 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 12 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Norefjell Ski & Spa er en storslået område, der har alt, hvad du behøver for et vidunderligt ophold. I hotellejlighederne kan du nyde den rolige atmosfære, hvor du efter en god dag i bjergene kan tilberede din egen mad eller bestille en velsmagende pizza fra pizzeriaet. Som gæst på hotellet har du mulighed for at bruge alle aktiviteter på resortet, restaurant, bar, pool, sauna, fitnesscenter, badestue, afterski og mere, og der er gratis wifi overalt på hotellet.

Hotellets Spa blev igen udnævnt til Norges bedste spa-resort i 2020 og tilbyder en række forskellige behandlinger, perfekt efter en lang dag på pisterne.

Norefjell Ski & Spa er et spændende resort, der har alt, hvad du behøver for en dejlig ferie året rundt. Hotellet er omgivet af smuk natur, der bare venter på at blive udforsket. Der er vandrestier for både begyndere og den erfarne bjergvandrer, og ved siden af resortet er der også en sø, perfekt til svømning og vandleg. Inde på hotellet er der en 16 meter høj klatrevæg, der strækker sig over alle hotellets etager. Hvis du har et klatrekort, kan du klatre alene hver dag i ugen. Andre er velkomne i løbet af weekenden, når klatrevæggen er bemandet. Din klatrebillet, der købes direkte på hotellet, inkluderer klatretid, udstyr og en instruktør. I vintermånederne er slalom og langrend naturligvis på dagsordenen for de fleste, der besøger Norefjell.

Wellness og spa
Hotellets Spa er blevet kåret til Norges bedste kursted i 2020. Nyd behandlinger inspireret af ren nordisk natur og med norske æteriske olier. Vælg mellem en bred vifte af behandlinger mod betaling. Det tilbydes massage, bodyscrub, lavastensbehandlinger og hud- og ansigtsbehandlinger. Spaen er for gæster over 18 år, og der betales adgangsgebyr på hotellet. Der er flere saunaer, en indendørs pool og en opvarmet udendørs pool. Der er også en lille bar, der serverer forfriskninger, der kan nydes i en behagelig liggestol. Hotellet har også et fitnessrum.

Mad og drikke
Morgenbuffeten serveres i Restaurant Fjellet og Bøseter Kongresshall. I lobbyen er der en bar/café, der serverer enkle retter og drinks fra kl. 12.00 hver dag. Hotellet har også en à la carte-restaurant beliggende på 4. sal, bordreservationer er påkrævet, da pladsen er begrænset. I hovedrestauranten Fjellet serveres der en 3-retters menu hver aften for dem, der tilkøber halvpension. I restauranten Bøsetersalen serveres der en buffet hver fredag og lørdag. Derudover er der et pizzeria på hotellets område, der tilbyder pizza, salat og pasta. Her kan du spise i pizzeriaet eller bestille hvad du vil fra menuen og tage det med til værelset/lejligheden. Sportsbar B52 er placeret ved siden af pizzeriaet, og der er en storskærm, hvor sportsudsendelser vises.

Måltider

Dobbeltværelser og suiter: Morgenmadsbuffet. Halv- og helpension kan tilkøbes.
Lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet, halv- og helpension kan tilkøbes.

Værd at vide

  • Hotellet har gratis parkering for sine gæster. Parkeringen er fordelt på tre etager, her er din bil sikker og varm sommer og vinter.
  • Hvis du vil tage hunden med på en bjergvandring, er den også meget velkommen til Norefjell. Kontakt hotellet, når du har bestilt dit ophold, så de kan finde et passende rum til dig.
  • Hotellets egen skiudlejning kan findes lige ved den nederste indgang. Her kan både børn og voksne leje skiudstyr til brug i Norefjells skiløjper. Her er også en lille sportsbutik, hvis man mangler udstyr.

Vær opmærksom på

Ændringer og restriktioner pga. nuværende omstændigheder:

  • Tid i spaområdet forudbestilles og tilgangen til garderober er begrænset. Derfor anbefales det, at skifte til badekåbe på værelset. Badekåbe hentes i Spa-receptionen.
  • Det er indført morgenmads-tider for at minimere kø og antal gæster på samme tid.