Værelsestyper

2-værelses suiter

Fine to-værelses suiter med separat soveværelse med dobbeltseng og opholdsrum med minikøkken. Opholdsrummet har en sovesofa (som kan bruges som en ekstra seng til et barn), lænestole og spiseplads. Tv med satellitkanaler. Veludstyret minikøkkenet med komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Fine dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Hårtørrer. Bad og toilet. Fransk balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Enkeltværelser

Fine enkeltværelser med en seng og tv med satellitkanaler. Lille sofa eller lænestol. Gratis wifi. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Fransk balkon.

Antal personer: 1 person.

Familie-juniorsuiter

Rummelige familie-suiter med to separate soveværelser og et opholdsrum med minikøkken. I et af soveværelserne findes en dobbeltseng og en køjeseng. I opholdsrummet findes en siddegruppe med sovesofa (kan anvendes som ekstraseng til et barn), lænestol og spiseplads. Tv med satellitkanaler. Minikøkkenet er veludstyret med komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 3-6 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Fine familie-værelser med en dobbeltseng og køjeseng. Lille siddegruppe og tv med satellitkanaler. El-kedel og køleskab. Gratis wifi. Hårtørrer. Brus og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 3-4 personer, heraf 1 barn.