Vestlia Resort

Vestlia Resort i norske Gelio er velegnet til skiløbere om vinteren og cyklister, vandrere og alle, der bare vil nyde smukke omgivelser og vidunderlige omgivelser om sommeren. Hotellet og dets omgivelser tilbyder spændende aktiviteter og eventyr. Og som en dejlig afslapning, anbefaler vi et besøg i hotellets spa.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn. Familie-juniorsuiter for 3-6 personer, heraf 2 børn. 2-værelses suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vestlia Resort er beliggende i Geilo, hvor hele familien vil hygge sig. Hotellet er dekoreret af den berømte indretningsarkitekt Helene Hennie og har en dejlig afslappet atmosfære.

På Vestlia Resort er der en oplevelsesbassin med to pools, en separat børnepool, boblebad og en lang vandrutsjebane. Det er gratis for hotellets gæster at besøge badet.

Hotellet tilbyder gode træningsmuligheder med et veludstyret fitnessrum, et crossfit-rum og en spinningssal. Træning er inkluderet for hotellets gæster. Hvis du vil have hjælp og vejledning til din træning, kan du booke en personlige træner mod betaling. Alle gæster over 16 år er velkomne i fitnessrummet. Hotellet har også en fin spa med indendørs pool, jacuzzi, sauna, dampbad og mulighed for en række forskellige behandlinger mod betaling.

Der er masser af andre sjove aktiviteter på hotellet. For børnefamilierne findes et legeland (mod betaling) med alt lige fra boldbassin og rutsjebaner til klatrestativer. For lidt ældre børn er der et spillelokale med airhockey, bordfodbold, bordtennis og billard, mange spil er mod betaling. Der er også bowlingbaner og shuffleboards på hotellet.

Af udendørs aktiviteter findes der vandreture eller mulighed for at cykle. I området omkring hotellet er der forskellige vandre- og cykelstier. Til cykling kan du fx vælge ture i terrænet. Der findes forskellige typer ruter fra krævende og avancerede til lettere tilgængelige familievenlige alternativer. Det er også muligt at leje cykler i nærheden. Derudover er der også mulighed for at spille golf på en en 9-hullers golfbane i nærheden samt mulighed for at prøve fodboldgolf eller frisbeegolf.

Morgenmadsbuffeten serveres i hotellets restaurant og tilbyder friskbagt brød, et stort udvalg af pålæg og frisk frugt. Frokosten serveres i loungen fra kl 12.00 hver dag, og når vejret tillader det, kan du vælge at sidde i solen på terrassen. Maden er lokale ingredienser og råvarer. Middagen tilberedes også af norske, helst lokalt producerede ingredienser. Efter dagens aktiviteter kan du slappe af i loungen med en kop kaffe eller måske din yndlings cocktail.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Ca. 2 km til Geilo Sommerpark og 10 km til Hallingskarvet Nationalpark.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmad og middag) mod tillæg.