Bergen Børs

Elegante Bergen Børs Hotel tilbyder den bedste beliggenhed i Bergen tæt på Strandgaten shoppinggade og havnen. Hotellet ligger i et historisk gammelt børshus fra 1862 og hører til hotelkæden De Bergenske, der ejes af en familie med kærlighed til Bergen. Her venter Bergens bedste gourmetrestaurant, gratis døgnåbent fitnesscenter og komfortable værelser med moderne skandinavisk design.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bergen Børs Hotel åbnede i 2017 og er beliggende i en gammel børsbygning fra 1862. Hotellets designere ClaessonKoivistoRune tog derefter hotellet til et nyt niveau og skabte moderne, elegante rum, der står i kontrast til den traditionelle neoklassiske facade. Bygningen betragtes som en af Bergens vigtigste i nyrenæssancen og huser også en af Norges nationale skatte - Fresco Hall, som er dekoreret med freskomalerier af den lokale industri.

Gourmetrestaurant og barer
Hotellets gourmetrestaurant, BARE Restaurant, blev kåret til den bedste restaurant i Bergen 2017 af Dagens Næringsliv. Menuen består af flere retter, der skifter efter sæson, med inspiration fra Norden og fjordregionerne. På første sal er restauranten Bare Vestland, der serverer klassikere fra det vestlige Norge. I Fresco Hall er Food Exchange, der serverer retter fra det internationale køkken. Hotellets største bar har en elegant indretning og afslappet atmosfære, hvor menuen tilbyder et godt udvalg af drinks. I Børskjelleren-baren kan du bestille lokale øl, og på første sal er den populære natklub Sjenerøs.

Øvrigt om hotellet
Wifi tilbydes gratis. Hotellets gæster har adgang til et gratis fitnesscenter døgnet rundt.

Oplev Bergen
Bergen Børs Hotel ligger i den bedste beliggenhed i Bergen tæt på shoppinggaden Strandgaten, havnen, det berømte fiskemarked og Torgalmenningen. Cykeludlejning er tilgængelig lige uden for hotellet. Et must under dit besøg i Bergen er de farverige træhuse i Bryggen og bjergtoppen Fløyen, hvor man tager svævebanen Fløibanan op.

Måltider

Morgenmad.