Bedømmelse af Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

47% af gæsterne anbefaler

287 bedømmelser
Meget godt
 
54
Godt
 
104
Middel
 
92
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

27-02-2022

af asiden Aalborg, Danmark

Hyggeligt hotel med god restaurant og flot udsigt.

Ældre med meget hyggeligt fjeldhotel med god restaurant. Vi havde et dejligt ophold på hotellet med halvpension (morgenmad + aftensmad) Hotellet ligger tæt på langrend og alpint skiområde. Der er en ældre men meget velfungerende svømmehal, pejsestue, ski-opbevaring, tørre-rum samt en god restaurant. Personalet på både hotellet og restauranten var utrolig søde, hjælpsomme og gør virkelig alt hvad de kan for at give gæsterne en god oplevelse. Maden i restauranten var fantastisk, book derfor gerne halvpension hvis det er muligt. De eneste negative ting var at der i den grad manglede opbevaring på værelserne, et skab til 5 mennesker. Udover det burde hotellet informerer på deres hjemmeside og sociale medier om alle de gode ting de kan tilbyde. Det er nærmest umuligt at finde informationer om værelserne, faciliteterne og deres fantastiske restaurant.

 
21-02-2022

af Sidsel B

Helt fantastisk mad

Fantastisk mad! Første dag en yders lækker tre retters menu. Anden dag den vildeste italienske buffet med alt du kan forestille dig. Skal-rejer, jomfruhummer, krebs mm. Vi er ovenud tilfredse alle 10 og kan ikke vente med at se hvad resten af ugen bringer.

 
17-08-2019

af Fritsht Esbjerg, Danmark

Sommerferie

Vi havde fem nætter på Radisson, Beitostølen uge 28/29-2019 Det er et ældre hotel men rent og pænt. Vi havde bestilt med morgenmad og aftensmad, maden var upåklageligt, serveringspersonalet venlige. Vi var lidt uheldige at miste en nøgle til en af vore cykler, den var selvfølgelig låst :-) En fra receptionen fik hurtig tag i me mand der lige tog cyklen med over til et værksted ret over for hotellet, der blev låsen skåret over og vi kunne komme ud og cykle. Fra Beitostølen er der fine cykel muligheder og rimelig afstand til Galdhøpiggen og Besseggen som vi også var en tur på. Der kan for 70 nkr. Smøres en madpakke til dagsturer.

 
09-08-2019

af 423twanm Virum, Danmark

Fint hotel med stor pool

Hotellet er mellemklasse hotel med OK faciliteter. Eneste minus var den lidt ensartede mad vi fik dag efter dag. Der blev serveret stort set den samme buffet hver dag. Personalet er meget venlig og hjælpsom. Hotellet bruges mest af Norske vandrere og store busselskaber der kommer om aften og fylder godt op i restauranten. Godt sted hvis man vil vandre i Jotunheimen.

 
25-01-2018

af carstenbachp Nibe, Danmark

Skiferie

Dejlig hotel med god mad. Var alene på skiferie med 3 børn og det fungerede fint på hotellet. Dejligt Værelse med 2 opredninger og skøn udsigt. Ældre men fungerende swimmingpool og træningsfaciliteter i kælderen.