Beitostølen

Velkommen til Beitostølen lige ved foden af Jotunheimen. Ved Beitostølen er man nær skispor, bakker og vandrestier, og det store udbud af restauranter, barer og butikker findes kun en kort gåtur væk. Beitostølen er en af Norges bedste skidestinationer for både langrend og alpin. I sommersæsonen lokker den smukke natur med alt lige fra gode vandremuligheder til rafting.Fakta om Beitostølen

Transfer

Sådan kommer du hertil: Bjergbyen Beitostølen ligger i Valdres, 3 timers kørsel i bil eller bus fra Oslo.

Fra Oslo: Hvis du kommer fra Oslo lufthavn kan du tage bus eller tog til Oslos centralstation. Her finder du Valdresekspressen, expressbussen, som tager dig til Beitostølen. Hvis du vil leje bil, kan du køre til Beitostølen på ca. 3 timer.

Flere fakta

Klima oversigt

jan -7°c
feb -6°c
mar -2°c
apr 2°c
maj 8°c
jun 12°c
jul 14°c
aug 13°c
sep 8°c
okt 3°c
nov -3°c
dec -7°c
5,0 ud af 10 Beitostølen
Vores gæsters vurdering, Baseret på 2 anmeldelser

Andre rejsemål Norge

Geilo

Midt mellem Oslo og Bergen ligger Geilo, en af Norges bæredygtighedsmærkede destinationer. Feriestedet kan primært forbindes med skiløb, men det betyder ikke, at der ikke sker ting, når sneen forsvinder. Dette er en destination perfekt for aktive par, vennegrupper og familier, der elsker friluftsliv, uanset årstid.

Oslo

Opdag Norges hovedstad Oslo og besøg byen som er en rigtig metropol med et overflod af arkitektur, museer, restauranter og shopping. Byen vokser hurtigt med alt fra nye bydele og nyopdaget mad, til modeoplevelser. Besøg seværdigheder som Operahuset, Astrup Fearnley Museet og Barcode-projektet, spis godt på Aker Brygge eller tag et dyp i den nærmeste fjord!