Male, Maldiverne

Sådan finder du billige rejser til Maldiverne

Kan man rejse billigt til Maldiverne? Ja, det kan man faktisk! Der findes selvfølgelig billigere rejsemål, men faktum er, at det ikke behøver være specielt dyrt at rejse til Maldiverne – her får du at vide hvordan!

De bedste tips for at finde billige rejser til Maldiverne er:

  • Bo på en billigere beboet ø istedet for at bo på en luksuriøs hotelø
  • Vælg et mere enkelt ophold
  • Rejs udenfor højsæsonen
  • Rejs rundt med lokale færger
Kokosnød, Maldiverne

Vælg en beboet ø

Det, der gør den største forskel for rejsens pris er at vælge en beboet ø i stedet for en såkaldt hotelø (læs mere om de forskellige øer i Maldiverne). Nogle populære beboede øer er Maafushi, Feridhoo og Rashdoo. Siden 2009 blev det tilladt for turister at besøge beboede øer i stedet for bare at holde sig til hoteløerne, her er der kommet et stort udvalg af billige hoteller, som et alternativ til luksushotellerne på hoteløerne.

Prisniveauet på de beboede øer er betydeligt lavere end på hoteløerne. Du får mulighed for at prøve den gode lokale mad og møde lokalbefolkningens hverdag. Udflugter fra de beboede øer er også ofte billigere.

Bo billigt på Maldiverne

Det er hovedsageligt på de beboede øer, du kan finde billige hoteller. De er mindre og mere enkle end de store resorts på hoteløerne og har selvfølgelig ikke deres egne private strande. På den anden side er de mere personlige og har et lokalt præg. Hos Apollo pakker du selv rejsen til Maldiverne og kan vælge blandt et stort udvalg af billige 3-stjernede hoteller for at få en billigere rejse.

Hvis du ønsker at bo med en lidt højere standard på en hotelø, er der gode priser at finde, selv der for dem, der er fleksible med datoer, og måske ønsker at rejse i lavsæsonen. Højsæsonen på Maldiverne er december - marts. Fra maj til november kan det regne lidt mere, men på den anden side er priserne lavere, turisterne færre og havlivet mere farverigt. All Inclusive er et godt alternativ for dem, der ønsker at bo på en hotelø til en lavere pris, da maden ofte er relativt dyre der.

Lokale transportmidler

De lokale færger, slow dhonis, er meget billigere end hurtigbåde og private både. Selvfølgelig er det en temmelig langsom måde at komme rundt på og er bedst egnet til rejsende, der ikke har travlt. For at reducere de samlede transportomkostninger på rejsen skal du overveje en ø, der ligger inden for en rimelig afstand fra lufthavnen. Undgå dog den overfyldte hovedstad Malé, hvor paradisstrandene lyser med sit fravær.

Så kan altså betale sig at læse om, vælge omhyggeligt og frem for alt vælge lokalt i stedet for luksus for at finde en billig rejse til Maldiverne. Held og lykke!