Skærgårdskrydstogt Med Captain Bota

Hvis du vil opleve Kroatiens smukke skærgård, er et skærgårdskrydstogt med M/S Captain Bota et perfekt valg. Den 4-stjernede motoryacht starter i Split på fastlandet og ankommer til en ny havn hver aften. Dagene tilbringe med fordel i en skøn solstol eller i skyggen på det store dæk - og hvis du vil køles ned, er der mulighed for at bade i det krystalklare vand.


Livet om bord på M/S Captain Bota

M/S Captain Bota er en elegant motoryacht, der blev indviet i sommeren 2015. Båden er bygget efter moderne tekniske principper, og der er ikke sparet på noget. Indretningen er indbydende i maritim stil med smukke detaljer. Med plads til kun 38 passagerer og en besætning på seks giver det en behagelig og hyggelig atmosfære.

Livet på land

M/S Captain Bota lægger til i havnene om eftermiddagen. Og så er der mulighed for, at du kan udforske omgivelserne på egen hånd. I prisen indgår også ture rundt i byen til nogle af de kendte seværdigheder i Hvar by, Korčula, Dubrovnik og Split.

I de mindre havne kan du fx leje cykel og udforske omgivelserne fra cykelsadlen. Vi er ofte ikke langt fra nogle skønne strande, hvor du kan bade og slappe af.

Mad og drikke

På det øvre dæk er der en ca. 100 m2 stor restaurant med tilhørende lounge. Restauranten går også ud på dækket, hvor du kan nyde både morgenmad og frokost udendørs. Til morgenmad serveres der hver dag friskbagt brød og til frokost er der lokale retter. 

Gennem panoramavinduet er der altid mulighed for at se havet og skærgården udenfor. Restauranten har også aircondition, og der er gratis wifi og tv. 

Kahytterne

M/S Captain Bota har 18 elegante og rummelige kahytter med to separate senge (200x90) eller en dobbeltseng (200x160). Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition og deponering (lille deponeringsboks). Hårtørrer. Moderne badeværelse med brus og toilet. Garderobe og plads til bagage under sengen. 220V. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men de er ca. 13-15 m2. Kahytterne på dæk 1 har koøje. På dæk 2-3 går man ind i kahytten via dækket. Der er vindue i hoveddøren.

Rejserute for M/S Captain Bota

Split - Bol (Brač) - Hvar - Mljet - Dubrovnik - Korčula - Makarska - Pučisča (Brač) - Split