Skærgårdskrydstogt i Kroatien med Captain Bota

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hvis du vil opleve Kroatiens smukke skærgård, er et skærgårdskrydstogt med M/S Captain Bota et perfekt valg. Den 4-stjernede motoryacht starter i Split på fastlandet og ankommer til en ny havn hver aften. Dagene tilbringe med fordel i en skøn solstol eller i skyggen på det store dæk - og hvis du vil køles ned, er der mulighed for at bade i det krystalklare vand.


Livet ombord på M/S Captain Bota

M/S Captain Bota er en moderne 4-stjernet motorbåd med plads til 38 passagerer og en besætning på syv mand. Båden har tre dæk plus et 250 kvadratmeter stort soldæk med solstole, brusere og jacuzzi. Længst tilbage på båden er der en badeplatform med to trapper, hvorfra man kan bade i havet.

Livet i land

M/S Captain Bota lægger til i havnen om eftermiddagen. Så får du muligheden for selv at komme rundt i byen. Prisen inkluderer også byture til nogle af de mest berømte seværdigheder i Hvar by, Korčula, Dubrovnik og Split.

I nogle havne er det muligt at leje en cykel, og vi anbefaler, at du cykler rundt og opdager de smukke omgivelser. Afstandene er normalt korte, og undervejs kan du finde en fantastisk lille strand at svømme ved.

Mad og drikke

På øverste dæk ligger M/S Captain Botas ca. 100 kvadratmeter store restaurant med tilhørende lounge. Restauranten fortsætter ude på dækket, så du kan nyde både morgenmad og frokost udendørs. Til morgenmad serveres der frisk brød dagligt, og til frokost serveres lokale retter.

Der er altid mulighed for at nyde udsigten til skærgården gennem panoramavinduer. Restauranten har aircondition, og der er gratis wifi og tv.

Kahytterne

Der er 18 kahytter på M/S Captain Bota med enten en dobbeltseng (200x180) eller to separate senge (200x90). Tv med satellitkanaler. 220 Volt. Gratis aircondition og lille deponeringsboks. Hårtørrer. Moderne badeværelse med bruser og toilet. Garderobeskab og bagagerum under sengen. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men de er ca. 10-13 kvadratmeter store. Kahytterne på dæk 1 har koøje. På dæk 2-3 kommer du ind i kahytten fra dækket, og der er vindue i døren. Vinduet i døren kan ikke åbnes men der er et lille ventilationsvindue der kan åbnes. Håndklæder udskiftes hver anden dag. Sengetøj skiftes en gang i midten af ugen. Gratis strandhåndklæder.

Inkluderet i prisen

Inkluderet i prisen

 • Fly tur/retur
 • En uges krydstogt i standardkahyt
 • Havne- og turistskatter.
 • Halvpension (morgenmad og frokost) som består af forskellige retter fra Middelhavsområdet
 • Velkomstmiddag og Captains Dinner
 • Gratis wifi om bord (dækningen varierer)
 • Bytur til fods i Hvar, Dubrovnik, Korčula og Split
 • Trådløst headset til sightseeing i byerne
 • 2 x 0,5 liters flasker vand pr. kahyt dagligt
 • Frisk frugt

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet 

 • Fem middage på lokal restaurant
 • Drikkevarer om bord 
 • Transfer mellem lufthavn og havn 
 • Drikkepenge til personalet (anbefalet beløb: 50 EUR pr. rejsende)
 • Entré til Mljet Nationalpark (20-25 EUR som betales i havnen, enten i euro eller kuna)
 • Ekstra udflugt til Krka nationalpark (fra Split)

Værd at vide

Værd at vide

 • Vær opmærksom på at din booking kan ændres på grund af kapaciteten på båden. Du kan altså booke et skærgårdskrydstogt med denne båd men blive nødsaget til at følge med på en af de andre krydstogter i Kroatien. Alle både er af samme standard "Supreme", den eneste forskel der kan være er, at der er jacuzzi i stedet for pool. 
 • Engelsktalende kroatisk besætning og personale om bord. Rejseledere fra Apollo er ikke med på båden. Der er telefonservice under krydstogtet
 • Det er ikke muligt at betale med kreditkort om bord. Betaling af drikkevarer sker sidste dag i lokal valuta
 • Eftersom båden er licenseret som restaurant, må man ikke medbringe egen alkohol om bord
 • Rejsetaskerne placeres under sengen i kahytten
 • Dresscoden om bord er uformel og tilpasset livet til søs. I øvrigt kan man medbringe tøj efter årstiden. Vi anbefaler vindjakke og gode sko til udflugterne. Medbring gerne en kikkert, den vil du få glæde af. Husk badetøj. Vejret kan variere, tjek gerne vejrudsigten inden afrejse
 • Båden kan ikke altid lægge til direkte ved kajen, og man kan risikere at skulle gå gennem flere både
 • Der er ca. 300 meter til fods fra transferbussen til båden. Bagagen transporteres ikke
 • Bemærk at kaptajnen kan ændre i dagsprogram og rute pga. uforudsete hændelser, dårligt vejr og lokale vilkår i havnen for sikkerheden om bord. På grund af begrænset kapacitet i havnene i højsæsonen (juni-august) kan båden lægge til ved en kaj i en anden havn eller på en anden ø natten over. Du vil altid skulle gå via andre både for at komme i land.


Børn og unge

Krydstogtet er ikke egnet for børn. Der er hverken udflugter eller måltider tilpasset børn, og der er stejle trapper om bord på båden. Vi anbefaler derfor ikke dette krydstogt til familier med små børn. Familier med lidt større børn kan dog godt nyde dette krydstogt.


Fakta om fartøjet

Bådnavn: Captain Bota
Antal passagerer: 38
Bredde: 8 meter
Længde: 41 meter
Byggeår: 2015


Rejserute for M/S Captain Bota

Split – Bol (Brač) – Hvar – Mljet – Dubrovnik – Korčula – Makarska – Pučisča (Brač) – Split

Alle krydstogter Skærgårdskrydstogter

Skærgårdskrydstogt med Kompas, Split – Dubrovnik – Split

Vil du opleve Kroatiens smukke skærgård, så er et skærgårdskrydstogt med båden Kompas et glimrende valg. Krydstogtet starter i Split på det kroatiske fastland, og derefter vil der være nye havne hver nat. Dagene tilbringes bedst i en behagelig solstol eller i skyggen på det store dæk – og bliver det for varmt, er der mulighed for at svømme i det krystalklare hav.

Skærgårdskrydstogt med Kompas, Split – Zadar – Split

Tilbring en vidunderlig uge i Kroatiens smukke øhav på en af de komfortable motoryachter fra Kompas. I syv dage kommer du til at opleve uforlignelig natur i nationalparkerne Krka og Kornati. Eftermiddagene tilbringes i charmerende havne og byer. Om bord på båden er der alle tænkelige bekvemmeligheder - stort soldæk med solstole, badeplatform og lyse kahytter. Hver eftermiddag lægger båden til i en ny havn, og du får mulighed for at udforske byen på egen hånd.

Skærgårdskrydstogt med Kompas, Split – Rab – Split

Vil du opleve Kroatiens smukke skærgård, er et skærgårdskrydstogt med båden Kompas et perfekt valg. Krydstogtet starter i Split på det kroatiske fastland, og båden ankommer til en ny havn hver aften. Her kan man både slappe af i en solstol på dækket eller bade i det krystalklare hav.

Skærgårdskrydstogt med Kompas, Split – Kotor – Split

Vil du opleve Kroatiens smukke skærgård, er et skærgårdskrydstogt med båden Kompas et glimrende valg. Krydstogtet starter i Split på det kroatiske fastland, og herefter besøges nye havne hver aften. Dagene tilbringes bedst i en behagelig solstol eller i skyggen på det store dæk – og bliver det for varmt, er der mulighed for at bade i det krystalklare hav.