Skærgårdskrydstogt I Kroatien Med Bella

Vil du opleve Kroatiens fantastiske skærgård men ikke gå ned på bekvemmeligheder, så er båden M/S Bella et godt valg. Den nybyggede båd er luksuriøs og kan tilbyde det meste - et stort soldæk med både pool og solstole, moderne kahytter og en restaurant med tilhørende bar. Desuden er der en badeplatform længst tilbage på båden. Eftermiddage og aftener tilbringes i havn, hvor der er tid til sightseeing, en tur på stranden eller afslapning på en café.

Livet om bord

M/S Bella er en helt ny motoryacht som blev søsat i 2019, og om bord er der plads til 38 passagerer og 6 besætningsmedlemmer. Båden har tre dæk samt et ca. 250 kvadratmeter stort soldæk. På soldækket findes en mindre pooil, brusere og solstole til alle passagerere. Længst tilbage på båden er der en badeplatform med to trapper, hvorfra man kan bade i havet.

Tidligt hver morgen forlader båden havnen og sætter kurs mod en ny havn. Under rejsen vil kaptajnen gøre stop ved smukke steder, hvor du kan bade direkte fra båden.

Livet i land

M/S Bella lægger til i havnen om eftermiddagen. Så får du muligheden for at gå rundt i byen på egen hånd. Ved visse stop er indgår også en byvandring med engelsktalende lokalguide. Du kan bl.a. opleve de mest kendte seværdigheder i Hvar by, Korčula, Dubrovnik og Split. I prisen indgå også entré til Mljet Nationalpark på øen af samme navn. Man kan også tilkøbe ekstra udfflugter i Omis & Cetina.

Mad og drikke

På øvre dæk ligger M/S Bellas restaurant med tilhørende bar og lounge. Der er også mulighed for at sidde udenfor. Restauranten har aircondition, og der er gratis wifi og tv.

Hvor dag serveres morgenmad og frokost i restauranten om bord på M/S Bella. Til morgenmad er der nybagt brød, og frokosten består af traditionel Middelhavsmad - nogle gange med friskfanget fisk. Den første aften indgår også en velkomstmiddag og yderligere en aften byder kaptajnen på middag.

Kahytterne

M/S Bella har 19 rummelige og moderne kahytter med to enkeltsenge (200x90 cm) eller en dobbeltseng (200x160 cm). Tv med satellitkanaler. 220 Volt. Gratis aircondition og deponering (lille deponeringsboks). Hårtørrer. Moderne badeværelse med brus og toilet. Garderobe og plads til bagage under sengen. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men de er ca. 13-15 m2. Kahytterne på dæk et har koøje.

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet

Værd at vide