Skærgårdskrydstogt i Kroatien med M/S Bella

Vil du opleve Kroatiens fantastiske skærgård men ikke gå ned på bekvemmeligheder, så er båden M/S Bella et godt valg. Den nybyggede båd er luksuriøs og kan tilbyde det meste - et stort soldæk med både pool og solstole, moderne kahytter og en restaurant med tilhørende bar. Desuden er der en badeplatform længst tilbage på båden. Eftermiddage og aftener tilbringes i havn, hvor der er tid til sightseeing, en tur på stranden eller afslapning på en café.


Livet om bord

M/S Bella er en helt ny motoryacht, som sejler ud i 2019, og om bord er der plads til 38 passagerer og 6 besætningsmedlemmer. Båden har tre dæk og et soldæk på ca. 250 kvm. På soldækket er også en mindre pool, brus og solstole til alle bådens passagerer. Længst tilbage på båden er der en badeplatform med trapper ned til vandet.

Tidligt hver morgen forlader båden havnen og sejler mod en ny havn. På sejlturen vil der være badestop, så du kan bade i det smukke vand fra båden. 

Livet i land

Når eftermiddagen nærmer sig, så lægger M/S Bella til i dagens havn. Her får du mulighed for at opleve området på egen hånd. Ved nogle havne indgår der også en byvandring med engelsktalende lokalguide. Du kommer bl.a. til at se nogle af de mest kendte seværdigheder i Hvar by, Korčula, Dubrovnik og Split. I prisen indgår også indgang til Mljet nationalpark på øen med samme navn. Vil du se endnu mere, så kan du tilkøbe udflugter i Omis og Cetina. 

Mad og drikke

På øvre dæk ligger M/S Bellas restaurant med tilhørerende bar og lounge. Vil du sidde ude og spise, så er der også mulighed for det. I restauranten er der aircondition, gratis wifi og tv. Hver dag serveres morgenmad og frokost i restauranten ombord på M/S Bella. Til morgenmad kan du se frem til nybagt brød og til frokost nyfanget fisk. Første aften indgår der også en velkomstmiddag, og der er yderligere en aften, hvor kaptajnen byder på middag.

Kahytterne

M/S Bella har 19 elegante og rummelige kahytter med to separate senge (200x90) eller en dobbeltseng (200x160). Tv med satellitkanaler og gratis aircondition og deponering (lille deponeringsboks). Hårtørrer. Moderne badeværelse med brus og toilet. Garderobe og plads til bagage under sengen. 220V. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men de er ca. 13-15 m2. Kahytterne på dæk 1 har koøje.

Kombiner med sol- og badeferie

Skærgårdskrydstogtet med M/S Freedom kan kombineres med en uges sol- og badeferie på et af Apollos hoteller i Kroatien. Her starter ferien med en uges skærgårdskrydstogt og slutter med en uge i en badeby. Hvis du ønsker at blive i skærgården, kan du tilbringe den sidste uge på en af ​​øerne Brač eller Hvar. Hvis du i stedet ønsker at bo på fastlandet, er der storbyen Split eller en af ​​de charmerende småbyer langs Makarska Riviera at vælge imellem.

Rejserute med M/S Bella

Split - Bol (Brac) - Hvar - Korčula - Dubrovnik - Mljet - Pučišća (Brac) - Omiš (Makarska Riviera) - Split