Skærgårdskrydstogt i Kroatien med M/S Arca

Tilbring en solrig uge i Kroatiens smukke skærgård med M/S Arca. I syv dage kan du se og opleve mageløs natur i form af nationalparkerne Krka og Kornati. Eftermiddage og aftener tilbringes i charmerende havne på øerne. På båden er der alt hvad du kan ønske af bekvemmeligheder - stort soldæk med solstole til alle, en bade platform at bade fra og lyse kahytter. Hver eftermiddag ligger båden til i en ny havn, og du har muligheder for at udforske nye steder hver dag på egen hånd.


Liv om bord på M/S Arca

M/S Arca er en moderne motorbåd med smukt indretning i maritim stil. På båden er der plads til 38 passagerer og en besætning på seks personer. På M/S Arca er der tre dæk og ca. 250 m2 solterrasse, der rummer en lille pool og liggestole til alle passagerer. På båden er der en badeplatform med to trapper og på solterrassen er der brusere.

Mad og drikke

På øverste dæk er der ca. 100 kvadratmeter restaurant med kombineret bar og lounge. I den klimatiserede restaurant er der gratis wifi og tv. En del af restauranten er udendørs, men stadig overdækket.

Hver dag serveres morgenmad med friskbagt brød, og til frokost serveres lækre middelhavsretter med lokalt touch. Nogle dage kan du se frem til frisk fisk på menuen.

På land

Tidligt om morgenen sætter kaptajnen kurs mod den næste havn og stopper for afsvalende badestop langs vejen. Når du er ankommet, vil du kunne udforske havnen og byen på egen hånd. På flere steder kan du leje en cykel og cykle til nærliggende strande og landsbyer. I Brač ligger bådene til i badebyen Bol og en af ​​Kroatiens mest berømte strande Zlatni Rat ligger indenfor cykelafstand. I Split er der også mulighed for god shopping og et lidt større restaurant udvalg.

Kahytterne

M/S Arca har 18 rummelige kahytter med to separate senge (200x90) eller en dobbeltseng (200x160). Tv med satellitkanaler og gratis aircondition og deponering (lille deponeringsboks). Hårtørrer. Moderne badeværelse med brus og toilet. Garderobe og plads til bagage under sengen. 220 V. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men de er ca. 13-15 m2. Kahytterne på dæk 1 har koøje. På dæk 2-3 går man ind i kahytten via dækket. Der er vindue i hoveddøren.

Kombiner med sol- og badeferie

Kombiner krydstogtet med M/S Arca og en uges sol- og badeferie på et af Apollos hoteller i Kroatien. Ferien begynder så med en uges krydstogt og slutter med en uge langs Makarska Riviera eller på en af ​​øerne Brač eller Hvar.

Rejserute for M/S Arca

Split - Nationalparken Krka - Šibenik - Zadar - Sali - Nationalparken Kornati - Primošten - Vis - Biševo - Vis - Hvar - Brač - Split​