Rejser til Tucepi

Tucepi:

  • • Roligt og børnevenligt
  • • Dejlig rullestensstrand
  • • Godt udgangspunkt for udflugter

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service finder du Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet, som er tilgængelige for dig og dine medrejsende. Vi tilbyder desuden service via telefon, sms, app og mail, døgnet rundt, hvor du kan få praktisk information, tips om udflugter, billeje og meget mere.

I Tučepi mødes du af Makarska rivieraens smukkeste strand. Den flere kilometer lange rullestensstrand lokker med herligt vand og afslapning i pinjetræernes skygge. Husk at opdage Tučepis rige kulturliv og spændende historie.Fakta om Tucepi

Transfer

Transfer fra lufthavnen i Split til første hotel i Tucepi er ca. 1 time og 45 min. Ved kombinationsrejse med Brac og Hvar rejser du via Splits havn. Bemærk at transfertiden kan blive længere i højsæsonen, hvor trafikken er tæt. Rejseleder fra Apollo er normalt ikke med på transferen.

Strande

Den flere kilometer lange rullestensstrand har herligt klart vand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 6°c
feb 7°c
mar 11°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
dec 7°c
8,5 ud af 10 Tucepi
Vores gæsters vurdering, Baseret på 370 anmeldelser

Andre byer Makarska Riviera

Baska Voda

Ved foden af bjergmassivet Biokovo, lige ned til havet ligger Baška Voda - et guldkorn for alle, som ønsker ro på ferien men stadig have adgang til strande, restauranter og shopping. Her findes desuden en lang skøn strandpromenade, der er hyggelig til en gåtur i solnedgangen.

Podgora

Podgora er en hyggelig lille by, der byder alle besøgende velkommen med åbne arme. Her kan du slappe af på den kilometerlange stenstrand og nyde god mad på byens restauranter. Podgoras placering ved foden af det imponerende Biokovo -massiv giver en stærk oplevelse, så husk dit kamera!

Makarska

På en rejse til Makarska kan du opleve en hyggelig havneby, som er centrum for turister på Makarska Riviera. Her er fine strande, god mad og en spændende historie i en by, der har meget at fortælle.