Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 196 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-03


8 ud af 10

+
Tæt på havet
-
At solsengene ved havet burde være incl. i halvpension. " personer i 14 dage 900.- kr !

Bekræftet køb : 2021-10-03


8 ud af 10

+
God plads
-
Rygningen skulle forbydes ved pool området

Bekræftet køb : 2021-10-03


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-03


8 ud af 10

+
Fin plads omkring pool, tæt på strand
-

Bekræftet køb : 2021-10-03


8 ud af 10

+
-
Alt for høj musik ved poolen.

Bekræftet køb : 2021-10-03


9 ud af 10

+
Beliggenhed, lækkert værelse, gode rene pools
-
Personalet må gerne være bare lidt smilende. Det var kun få der havde lyst til smil

Bekræftet køb : 2021-10-03


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-03


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-26


8 ud af 10

+
Nyrenoverede værelser - flot beliggenhed
-
Bedre mad

Bekræftet køb : 2021-09-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

562 bedømmelser
Meget godt
 
142
Godt
 
259
Middel
 
106
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
21

5 nyeste bedømmelser

06-09-2019

af annemarieh2014 Torremolinos, Spanien

Ferie

Fint hotel, pæne værelser med gode senge. Rengøring og rene håndklæder hver dag. Ligger fantastisk, tæt på stranden og den lille strandprominade / havn. Lidt meget larm der hvor man spiser, men en fin teresse man kan sidde og nyde sin mad. Jeg kan fint anbefale hotellet, men vil nok kun vælge morgenmad næste gang. Aftensmaden var jeg ikke så vild med. Vil gerne komme igen.

 
21-07-2017

af kk0c København, Danmark

Det er bedste feriested

Mig og min familie er meget glad for Kroatien og hotel Alga bluesun , alt er perfekt. Mange tak for hotel personalet og Kroatiske folks gæstfrihed og høflighed. Jeg vil absolut rejse igen og igen til Kroatien som er Europas bedste land. Tak til alle Kroaterer . Alle bør prøve rejse til dette dejligt land. Venlig hilsen Kemal koc fra København

 
23-05-2017

af hannetorbenclausen Greve, Danmark

skønt sted

Der var dejlig mad - morgenmad fra 7-10 frokost fra 12-14 og aftensmad fra 19-21 snack mellem 16-17 og fri bar fra kl 10-23- lokale drikkevarer.. Maden var rigtig god og varierende. Drikkevarerne var ok - kunne godt nok ikke drikke hvidvinen og øllet var nok fortyndet, men det blev vi vant til. Dejlig pool området men mange forskellige dybder og så velegnet til småbørn. Der var også et indendørs pool område med lidt varmere vand end udendørs. Sauna og fitness til fri afbenyttelse Man kan gå til Makaska ca 5 km og den anden vej til en anden by også ca. 5 km- Stien er ikke velegnet med klapvogn eller barnevogn til Makaska, men en meget flot tur begge veje. Havde en skøn ferie med familien store som små

 
31-10-2021

af DougandJane N Yorks

Great location, poor hotel

Staff at reception were unhelpful, verging on rude, so we started off not being impressed. Room was clean and tidy. Food was reasonable. To be fair we were right at the end of the season, and the town was shut, so there was nothing to do but sit around. My abiding memory of this place was that we were charged more for a white coffee than a black one! Come on folks. We know you have to make a buck, but this is stupid!

 
28-10-2021

af james M Newtownabbey, Storbritannien

Great week in hotel Alga

We were initially booked to stay in the sister hotel Neptun but got changed by easyjet a couple of days before we arrived. I was a little concerned because of some reviews but should not have worried. We arrived after midnight and check in was quick despite me not having the correct information, my fault as I couldn't find email with correct booking reference and was quickly sorted next morning. A cold supper was provided as we had missed dinner but we didn't have it so can't comment on quality. Room was large and comfortable with a mountain view. Cleaner called every day though they should respect do not disturb signs ! They were also very chatty and load at 7am each morning, this would be my only complaint regarding noise in the hotel. We were all inclusive and found all food to be of a very good standard, plenty of choice, well cooked and hot. Other than queues at the omelette station we never had to wait though we did avoid peak eating times. Waiting staff were usually quick to bring a drink at lunch and dinner. All inclusive drinks are the usual standard of local spirits and wine, perfectly acceptable with name brands available at a charge. The beer is particularly good, probably the best AI beer I've had. Soft drinks and mixers are poor though, we found the cola to be undrinkable and lemonade not much better. Thankfully the fizzy orange was good. The pool bar opened at 12 each day and they provided music around the pool. Most staff were friendly and helpful and the measures of spirits were extremely large and often required a 2nd mixer ! I'd class the hotel as a very good 3 star with public areas kept very clean. Location is right on the pebble beach. Hotel pool was not heated and was freezing, we found the sea much warmer. We we there at the end of the season and Tucepi was very quiet with most businesses closed or closing. Makarska was around an hours walk away through the coastal forest or a few minutes by bus (15kuna) or taxi (100kuna). Again being near the end of the season most businesses were closed but we still had a beautiful meal and a few drinks including a lovely place that did a pint for 10 kuna. We also had a day trip to Split, 55 kuna each way per person from Makarska bus station, much cheaper than the organised hotel trip and the old town is a must do. We also did a boat trip to 2 of the local islands, a great day out despite once again having a lot of shops closed. I wouldn't hesitate to book this holiday again, especially at the price we paid though I'd go a couple of weeks earlier in the season. All inclusive is well worth the extra cost imho.