Bedømmelse af Valamar Meteor

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 202 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-
For meget udendørs rygning For meget privat reservation af pool ligge stole

Bekræftet køb : 2021-08-01


7 ud af 10

+
Morgenmad, rengøring, loungeområde/bar og super serviceminded personale
-
Solsenge reserveres uden at personale griber ind. Vi fik aldrig muligheden for at ligge ved poolen, det er skuffende, når det primært er derfor, man booker hotellet. Det ender lidt med at ødelægge ferien. Stranden udenfor er totalt overcrowded. Troede hotellet tilbød solsenge der, men de koster 50 Kuna pr person.

Bekræftet køb : 2021-08-01


8 ud af 10

+
-
Total Anakin med folk der lægger håndklæder ud på liggestole fra tidlig morgen så det var næsten umuligt at få en plads.. de burde gøre noget ved det da mange liggestole stod tomme i mange timer ☹️

Bekræftet køb : 2021-08-01


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
Der var en dejlig ren fornemmelse på hotellet og super behageligt personale.
-
Flere kødmuligheder ved aftensmaden og en balkon med mere plads

Bekræftet køb : 2021-07-11


9 ud af 10

+
Det meget venlige og imødekommende personale. Der var en dejlig rolig stemning, rent, pænt og ordentligt
-
Bedre styr på poolområdet. Der herskede anarki. Der var ingen livredder, ej heller nogen, der styrede renlighed ved ved pool, badedyr, hovedspring og ikke mindst gæster brug/misbrug af solsenge. Det var et dagligt problem, at gæster optog solsenge med håndklæder hele dagen, og så aktivt kun benyttede solsengen under 1/3 af dagen.

Bekræftet køb : 2021-07-11


8 ud af 10

+
Meget børnevenligt med masser af plads til leg og underholdning hver aften.
-
Maden

Bekræftet køb : 2021-07-11


3 ud af 10

+
Poolen. Klovneshow. Wellness afdelingen.
-
Køleskabet virkede ikke. De kom og forsøgte at lave det men de sagde at vi ikke skulle forvente at det blev koldt - det gjorde det heller ikke fordi det virkede stadig ikke. Alle gæsterne brugte ikke mundbind i buffeten - hverken til morgenmad eller aftensmad. Vi valgte derfor at spise andre steder udenfor hotellet. Ingen servering ved liggestolene ved poolen - det kunne have været dejligt.

Bekræftet køb : 2021-07-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-17


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

622 bedømmelser
Meget godt
 
190
Godt
 
296
Middel
 
96
Mindre godt
 
27
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

01-08-2021

af Ramlyng

Dejligt hotel, men Makarska er overcrowded

Rigtig fint hotel - kæmpestort og med mange gæster. Super serviceminded personale, og gode faciliteter. Men: umuligt at få en solseng ved poolen, hvor der bliver lagt håndklæder kl 6 om morgenen. Stranden er totalt overcrowded, og heller ikke her er det muligt at ligge, med mindre man vil ligge oveni en mia kroatere. Der er sindssygt mange mennesker alle vegne, så det skal man kunne li’.

 
30-09-2017

af DianaS4136

En fin oplevelse

Fantastisk beliggenhed, kun få meter fra stranden og tæt på centrum og mange restauranter. Små men fine værelser, dejlig udsigt. Gode faciliteter, selvom wellness afd. kunne være bedre. Venlig personale. Fin morgenmad.

 
15-09-2021

af Yvonne W Preston, Storbritannien

Excellent Hotel with great facilities and polite staff

My husband and I stayed at the Meteor for 10 nights booked through TUI from 3 September. Meteor hotel is a fantastic Hotel, very clean, both in the rooms and all communal areas. We received complementary half board from TUI, food at breakfast and evening meal was first class, with so much choice, top quality fresh food . The infinity pool is beautiful, although busy area, however plenty of other sun terraces to use and of course miles and miles of beach on the door step. The waiter service on the terrace during the evening is excellent. I celebrated my birthday whilst on holiday and meteor left a bottle of wine and card in my room, such a lovely thought . We will definitely return and stay at meteor, it is an outstanding Hotel.

 
12-09-2021

af Richard W Bedford, Storbritannien

Wonderful hotel

We are just completing our 6 night stay here at Valamar Meteor. It was our first visit to Croatia and won't be our last based on the experience we have had here. Hotel is very clean, staff are so friendly and work very hard to serve guests. There is definitely a nice feeling of space, and this leads to a relaxing time. Drinks and food were of great quality. The choice in the buffet breakfast and dinner was more than enough for everyone. The location is perfect for all. The sea just a stones through away, as is the promenade walk, and looking behind the hotel are the stunning mountains. Stay here are you really won't be disappointed. Although we travelled as a couple there are many facilities & events for families too. Thank you again for the efforts of all the staff.

 
06-09-2021

af Relax01802490761 Harwich, Storbritannien

great little hotel

don’t listen to the bad reviews if this hotel it’s clean well looked after and is in a great spot on the beach. the staff were very helpful and vlado behind the bar round the pool was amazing we had great fun chatting with home every day. the food is good enough breakfast was very good. we had a lovely week staying here and would recommend this hotel to anyone.