Kaffe- og juicebar

Velkommen til Mondo Café!

Apollos nye kaffe- og juicebar Mondo Café er en oase i oasen. Et sted for hele familien at slappe af og unde sig selv det lille ekstra. Sortimentet i en Mondo Café består af 3 hovedkomponenter: kaffe, friskpresset juicer og lækre desserter. Nyd en dejlig kaffe som cappuccino, espresso og latte, forskellige slags nypresset juice, yoghurt, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt i højeste kvalitet! Det er den berømte indretningsarkitekt Jon Eliasons, som står bag indretningen af caféen samt børneklubben.

Sund mad

Sund og lækker mad på hotellet

Nu kan du endelig spise og drikke med god samvittighed - selv på ferien!
Med hjælp fra mesterkokken Christoffer Magnusson Domeij, Olympic Medalist i madlavning, har vi opfundet Mondo Food & Beverage – et helt unikt mad- og drikkekoncept på Romana Beach Resort. Tanken er, at hele familien skal kunne spise lækre og sunde retter, og hvis du følger en speciel diæt eller har en eller anden form for allergi, skal det stadig være let at finde mad i buffeten. Børnene har en specialkomponeret buffet, og du får også chancen for at stifte bekendtskab med det ægte kroatiske køkken.

I halvpension indgår

  • Morgenmadsbuffet på restaurant Al Mar,  kl. 07.00-10.00. I buffeten er der juicer, kaffe, frugt, English breakfast, brød, pålæg, bagværk, yoghurt, nødder og mere.  
  • Middag på restaurant Al Mar (indgår i halvpension), kl.19.00-21.00. Middagen er buffet, to gange om ugen er der grilltema. Drikkevarer er ikke inkluderet.