1-værelses lejligheder

Store og rummelige 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med mikroovn og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Store og lyse badeværelser med badekar eller brus og toilet. Balkon, nogle med udsigt mod byen og havnen, andre har delvis havudsigt. Nogle lejligheder har ingen udeplads.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt stort soveværelse. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken for enden af en korridor med mikroovn og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Store og lyse badeværelser med badekar eller brus og toilet. Balkon (nogle er indbygget). Visse balkoner har udsigt mod byen og havnen (disse har skråtag), nogle har delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer eller 1-5 personer.

Familie-værelser

Lyse og rummelige familie-værelser med opholdsrum samt stort soveværelse. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Store og lyse badeværelser med badekar eller brus og toilet. Balkon (nogle er indbygget), med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-5 personer.