Aminess Khalani Beach

  • • Flot hotel ved den populære Buba Beach
  • • Tilkøb halvpension
  • • For hele familien

Velkommen til Aminess Khalani Beach ved den populære strand Buba Beach i Makarska. Hotellet er flot med et stor poolområde, fitnessrum, spa og moderne værelser. Her vil hele familien trives!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Flot luksus lige ned til stranden
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aminess Khalani Beach tilbyder den bedste beliggenhed lige ved stranden et stykke uden for centrum af Makarska. Strandpromenaden ved hotellet, der går helt ind til centrum, er omgivet af restauranter, barer og butikker. Ved stranden ligger også hotellets store supermarked med bl.a. et godt udvalg af friskbagt brød og lækre grøntsager.

På Aminess Khalani Beach findes et stort poolområde med solstole, parasoller og håndklæder samt en separat børnepool. Uden for hotellet ligger den smalle rullestensstrand Buba Beach, og her findes også solstole og parasoller. Ved stranden findes et Aqua Center, der arrangerer forskellige vandsportsaktiviteter.

Hotellet har tre restauranter med et godt udbud af retter, og hvis du ønsker at nyde en drink, findes her både tagbar og lobbybar. På stranden neden for hotellet ligger Buba Beach Bar. I højsæsonen er baren et populært mødested for både lokale og turister.

Hvis du vil slappe af, kan du besøge hotellets spa, der bl.a. tilbyder indendørs pool, forskellige typer sauna, behandlinger og et saltrum. Hotellet har også et fitnessrum.

Gratis wifi på hotelområdet. Reception døgnet rundt.

Måltider

Indgår:
Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:
Halvpension

Når voksne tilkøber halvpension, spiser børn (2-11 år) gratis.

Værd at vide

  • Lyd fra byggearbejde på hotellet kan virke forstyrrende
  • Kiosken ved strandpromenaden er i øjeblikket lukket
  • Spillerummet forventes at åbne 10. juni 2022
  • Hotellets spa med pool, sauna og fitnessrum forventes at åbne 15. juni 2022. Gæster kan benytte fitnessrum på nabohotellet Romana Beach Resort
  • Hotellets børneklub Mirami' Fun Factory Children's Club forventes at åbne 25. juni 2022

Alle hoteller i Makarska

City Beach

Hotel City Beach i Makarska tilbyder dig den perfekte beliggenhed. Her bor du nemlig direkte ved stranden og den hyggelige strandpromenade, som er omgivet af barer og restauranter. Lejlighederne er rummelige, og vælger du at bo i en 2-værelses lejlighed kan du nyde havet herfra.

Fani

På lejlighedshotellet Fani er der det, du behøver, for at klare dig selv på din ferie. Der er ca. 300 meter til den gode rullestensstrand hvor det er muligt at leje solstole. Der ligger flere hyggelige restauranter langs den smukke strandpromenade.

Libertas

Hotel Libertas i Makarska er et charmerende hotel, som ligger lige ved den hyggelige strandpromenade i udkanten af Makarska. Foran hotellet findes en rullestensstrand og i de pæne lejligheder er der alt, hvad du behøver for at lave enkle retter. Hotellet ligger tæt på butikker, restauranter og barer i centrum.

Apollo Mondo Family Romana

Velkommen til Apollo Mondo Family Romana, et Apollo Mondo Family-hotel ved Makarska Rivieras klare blå vand. Her findes alt, hvad du behøver for en skøn familieferie – børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café samt gratis træningshold. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferien, findes der en skøn spaafdeling med lækre behandlinger.

Simic

Hotel Simic har en god beliggenhed ved strandpromenaden i Makarska. Her kan du nyde havudsigten fra restaurantens dejlige udeservering. Simic tilbyder store lejligheder med plads til op til 8 personer.

Miramare

Nær halvøen Sveti Petar ligger lejlighedshotellet Miramare, og herfra har du en fantastisk udsigt over Makarskas havn. Gåafstand fra hotellet til det meste - strandpromenaden Riva, de smalle brostensbelagte gader og en af Dalmatiens lækreste strande.

Park

Hotel Park ligger kun et stenkast fra rullestensstranden i Makarska. Hotellet har et dejligt poolområde og mange faciliteter. Selvom der findes mange restauranter i nærheden af hotellet, kan du gøre din ferie mere bekvem ved at tilkøbe halvpension.

Central Beach 9

Central Beach 9 ligger i starten af den hyggelige strandpromenade i Makarska. Hotellet har både dobbeltværelser og rummelige lejligheder. I restauranten kan du nyde italienske retter fra en a la carte-menu. Hvis du vil opleve mere af Makarska, kan du følge strandpromenaden ind til den gamle by.

Villa Mirakul

På Villa Mirakul bor du både nær den skønne rullestensstrand og Makarskas hyggelige centrum. Hotellet er lille, og her findes kun få men moderne lejligheder.

Boutique Hotel Ani

Boutique Hotel Ani har en god beliggenhed nogle hundrede meter fra stranden i Makarska. Her kan du nyde din ferie tilbagelænet i en solstol, træne i fitnessrummet eller opleve de smukke omgivelser i lejet bil.

Lucija

Populære Hotel Lucija har en skøn beliggenhed lige ved strandpromenaden i Makarska. Du bor i flotte lejligheder med et veludstyret køkken. Hvis du hellere vil spise på restaurant, findes der to restauranter på nederste plan på hotellet.

Osejava

Vil du bo i gåafstand til havnepromenaden i Makarska, er Hotel Osejava et godt valg! Hotellet har en lille pool, og i nærheden ligger en klippestrand. Hotellets restaurant byder på lokale specialiteter med fantastisk udsigt over havnen og byen.

Sanja

Lejlighedshotellet Sanja i Makarska har perfekt beliggenhed kun et stenkast fra stranden og nær strandpromenaden. Her kan du læne dig tilbage og nyde ferien i eget tempo. Lejlighederne er rummelige og har mange bekvemmeligheder.

Villa Ankora

Fra Villa Ankora er der blot få meter ned til den livlige og restaurantfyldte strandpromenade som leder ind til Makarskas centrum. Lyse indbydende lejligheder perfekt til dig der vil sørge for dig selv i ferien. Hyggelig restaurant og bar, hvor du kan afslutte feriedagen med et glas vin.

Valamar Meteor

På Valamar Meteor venter en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden i Makarska. Her findes en infinitypool og en skøn børnepool med vandrutsjebaner. Der findes også en indendørs pool, jacuzzi, sauna og fitnessrum. Morgenmadsbuffet indgår i prisen, og du kan tilkøbe halvpension. Hvis du ønsker at prøve noget andet end hotelrestauranten, ligger der mange restauranter i området.

Villa Marina

Villa Marina er et charmerende lejlighedshotel beliggenhed centralt i Makarskas gamle bykerne. Hotellet er et perfekt udgangspunkt, hvis du vil opleve området med de smalle brostensgader.

Dalmacija Places by Valamar

Dalmacija Places by Valamar har en perfekt beliggenhed i Makarska. Her kan du nyde de duftende pinjeskove, beliggenheden ved den fine stenstrand og strandpromenaden, der strækker sig helt ind til centrum, og nærheden til Biokovos naturreservat. Ved hotellets poolområde kan du lade dig forføre af havudsigten og den underholdning, som hotellets DJ tilbyder.