Noemia Hotel

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Noemia Hotel er en perle i hjertet af Baska Voda og kun en kort gåtur fra den fine stenstrand og det krystalklare vand. Her bor du i stilfulde værelser, med gåafstand til den hyggelige strandpromenade og hvad byen har at byde på. Hotellet har også et lille poolområde og en restaurant.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Noemia Hotel er et dejligt hotel tæt på den fine stenstrand og det krystalklare vand i Baska Voda. På Noemia Hotel er der også et poolområde med en lille pool og nogle solstole.

Restaurant og lobbybar. Skønhedssalon der tilbyder behandlinger mod betaling. Langs Baska Vodas hyggelige strandpromenade er der et godt udvalg af restauranter og barer. Receptionen er bemandet døgnet rundt. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes. Når voksne tilkøber halvpension, spiser børn 2-11 år gratis.

Alle hoteller i Baska Voda

Noemia Resort

Noemia Resort tilbyder moderne 2-værelses lejligheder i rolige omgivelser i Baska Vodas udkant. Dagene tilbringer du med fordel ved hotellets pool eller også tager du en lejet bil og kører til en smuk badebugt eller rullestensstrand. Om aftenen er strandpromenaden i Baska Voda et must – restauranter og barer ligger på rad og række og aftenen slutter med en fantastisk solnedgang.

Dijana

Lejlighedshotellet Dijana har en rolig men stadig central beliggenhed i hyggelige Baska Voda. Lejlighederne er lyse og moderne, og her findes et fint lille poolområdet. Der er kun få minutter til fods til rullestensstranden og strandpromenaden med barer og restauranter.

Anna Noemia

Med sin beliggenhed ved Baska Vodas rullestensstrand har Hotel Anna Noemia en perfekt beliggenhed. Her bor du i moderne og veludstyrede lejligheder og har gåafstand til den hyggelige havnepromenade med mange restauranter og barer. Hvis du vil opleve mere af Kroatien, ligger der flere charmerende byer langs med kysten.