Noemia

Hotel Noemia er et moderne hotel kun en kort afstand fra den smukke stenstrand i Baska Voda. Hvis du foretrækker en pool, er der en mindre pool på hotellet, hvor du kan tage det med ro og nyde den kroatiske sol i loungestolene, der omgiver den. Eller måske forkæle dig selv med noget forfriskende fra hotellets bar?


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 5 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det skønne hotel Noemia har en indbydende lille pool, men måske endnu bedre, hotellets dejlige beliggenhed ligger kun få minutters gang fra Baska Vodas stenstrand med det krystalklare vand. Det er heller ikke langt til andre strande som Podluka, Berulia eller Nikolina.

Hotellet har en bar i lobbyen med mulighed for at sidde udenfor ved poolen. I hotellets restaurant kan du spise lækre retter i et roligt og afslappende miljø. Gratis wifi overalt på hotellet. Lille wellness-center med blandt andet jacuzzi mod betaling.

Hvis du vil udforske mere af Kroatien og vælger at leje en bil under din ferie, er der et begrænset antal gratis parkeringspladser på hotellet. Tæt på stranden og strandpromenaden, som er perfekt for skønne gåture i Baska Voda. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.