1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder som består af et soveværelse kombineret med opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder har mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Nogle værelser har lavt loft. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition og wifi. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lejligheder med balkon har havudsigt eller delvis havudsigt. I lejligheder med balkon i stueplan skal 3. person være barn, og denne værelsestype har udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder som består af et separat soverum. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for to ekstraopredninger i sovesofa. Nogle 2-værelses lejligheder har lavt loft. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition og wifi. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon, nogle med havudsigt eller begrænset havudsigt eller balkon i stueplan med pooludsigt. I nogle af lejlighederne med balkon, balkon med havudsigt eller begrænset havudsigt, samt i lejlighederne med balkon i stueplan med pooludsigt skal fjerde person være barn.

Antal personer: 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder i ældre del

2-værelses lejligheder som ligger i den ældre del af hotellet. Separat soveværelse med mindre dobbeltseng samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for to ekstraopredninger i sovesofa. Nogle 2-værelses lejligheder har opholdsrum med skråvægge og lavt til loftet. Alle lejligheder har minikøkken, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon i varierende størrelser, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.