Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser i moderne stil med en dobbeltseng. Trægulv. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition, deponering og wifi. Hårtørrer. Badeværelse med brus og toilet. Balkon med delt udeplads eller balkon i stueplan, nogle med delvis udsigt mod indløbet til havnen i Milna.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser (Club Deck)

Pæne dobbeltværelser i moderne stil med dobbeltseng. Trægulv. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med brus og toilet. Lille terrasse ved yderdøren, delvist nedsænket og uden havudsigt. Dobbeltværelserne har også adgang til delt udeplads (som hotellet kalder Club Deck) med havudsigt mod indløbet til havnen i Milna. Udgang via badeværelset til en svalegang og trappe.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Lyse og moderne junior-suiter med trægulv. Soveværelse og et opholdsrum. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med brus og toilet. Delt udeplads med delvis udsigt mod indløbet til havnen i Milna.

Antal personer: 1-2 personer.