Grand Hotel View

Grand Hotel View er et pænt hotel med en smuk udsigt over havet. Hotellet har et dejligt poolområde med flere pools, herunder en opvarmet kombineret udendørs og indendørs pool. Slap af i hotellets spa og bo på gode og komfortable værelser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-2 personer. Større superior-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Virkelig lækkert hotel med højt serviceniveau
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Grand Hotel View er beliggende i god gåafstand fra centrum af Postira på den nordlige kyst af Brac. Hotellet har en dejlig sandstrand lige under hotellet, hvor du kan slappe af og nyde Kroatiens krystalklare vand.

Stort og dejligt poolområde med pool og børnepool med lille rutsjebane. Solstole og parasoller samt poolhåndklæder. Ved poolområdet er der også en opvarmet, kombineret udendørs og indendørs pool, hvor du kan svømme ind i hotellets spa. Der er også en stor solterrasse ved siden af poolområdet.

I hotellets restaurant Meiterraneo kan du nyde en morgenmadsbuffet, bestille frokost fra en menu og derefter vælge middag fra en buffet. Tre barer, en poolbar, der serverer snacks i løbet af dagen, samt en lobbybar og en strandbar.

Spa med opvarmet kombineret indendørs og udendørs pool med solstole, issauna og sauna. Skønhedsbehandlinger mod betaling. Fitnessrum. Underholdning et par aftener om ugen med livemusik.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Parkering - indendørs og i garage mod betaling. Ladestandere til el-biler mod betaling. Trapper og niveauforskelle på hotellet. Ca. 300 meter til centrum af Postira.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension inkl. drikkevarer til maden (morgenmads- og middagsbuffet)

Når voksne tilkøber mad hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.
Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.00 og middagen kl. 19.00-21.00.

Værd at vide

Hotelskatten for Grand Hotel View skal betales af gæsten. Skatten betales pr. person over 18 år med 1,33 EUR pr. nat. Personer under 18 år betaler ingen skat.

Alle hoteller i Brac

Villa Dzamonja

Villa Dzamonja er et godt familieejet lejlighedshotel, hvor du bor omgivet af oliventræer, pinjetræer og med havet lige udenfor døren. Her bor du i indbydende lejligheder og passer dig selv, ingen måltider er inkluderet, men du kan tilkøbe morgenmad. Der er blot en kort gåtur til restauranter, butikker og nattelivet i Bol.

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger direkte ovenfor den smukke Zlatni Rat strand af samme navn. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at starte dagen med en gåtur i skyggen af fyrretræerne og nærhed til Kroatiens måske mest fotograferede, populære og smukke strand - Zlatni Rat. Hotellet har fine deluxe-værelser og 2-værelses lejligheder.

Bluesun Elaphusa

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små, og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.

Bluesun Borak

Bluesun Borak ligger mellem fyrretræer hvor du får et glimt af havet mellem grenene. Hotellet ligger mellem Kroatiens mest fotograferede strand, Zlatni Rat, og den hyggelige by Bol, hvor der ligger smalle gader og havnen. Kun strandpromenaden adskiller hotellet fra stenstranden, og der venter dig afslappende dage ved poolen, gåture og en kop kaffe i træernes skygge og måske en forfriskende dukkert i Kroatiens krystalklare vand.