Værelsestyper

2-værelses suiter

Pæne 2-værelses suiter beliggende i hovedbygningen med opholdsrum og et separat soveværelse med dobbeltseng. Mulighed for to ekstraopredninger i opholdsrummet. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser beliggende i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning for et barn. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser i bungalow

Pæne dobbeltværelser beliggende i bungalower. To separate senge og mulighed for to ekstraopredninger. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-suiter

Pæne familie-suiter beliggende i bungalower. Separat soveværelse og et opholdsrum. Dobbeltseng eller to separate senge i soveværelset. Mulighed for ekstraopredninger i opholdsrummet. I opholdsrummet er der en lille vask, lille køleskab, el-kedel og mikroovn, dog intet køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

Island bungalow

Pæne bungalower der består af et soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge og et opholdsrum med minikøkken og lille køleskab. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Pool Bungalow

Pæne bungalower der består af et soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med pool, der deles med en anden bungalow.

Antal personer: 2 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser beliggende i hovedbygningen. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser i bungalow

Meget flotte suiter beliggende på øverste etage i bungalower. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger i ordinære senge. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse som vender mod havet.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.