Japow

En tilbagevendende klassiker og vores pudderrejse nummer et! Hvis du leder efter en uforglemmelig skioplevelse, er dette turen for dig!Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

 

Fatmap

3D-kort over Niseko med ruter og tips om off-piste-stier. Fantastisk værktøj for os freeriders!

Vejrprognoser

Vil du se det seneste vejr i Niseko? Historie og prognose 6 dage frem.

Pistekort

Kort over skiområdet (vi kører ikke på mange pister på denne tur)


Mere information

Hokkaido er kendt for sine utrolige mængder sne, fantastiske off-piste muligheder og unikke kultur, og Xtravels guider er eksperter på området. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde din skitur fuldt ud. Du har adgang til alt, hvad du har brug for, inklusive transport, overnatning, liftkort og guidede ture, så du kan fokusere på fantastisk skiløb på bjerget!

Om rejsen
Rejsen er 9 dage lang, og i den tid har du tid til 6 hele pudderdage! Vi bor på den hyggelige Freedom Inn lodge beliggende i Hanazono (en del af Niseko skisystemet). Herfra kører vi i hele Niseko-området, men kører også dagsture til de nærliggende områder; Rusutsu, Kiroro, Moiwa og andre. (hvis sneen er god der).

Om skiløbet
Niseko er et ægte sneparadis i det nordlige Japan, med et gennemsnit på 10-12 meter sne pr. sæson med rekordsæsoner på 16 meter. Bjergene er ikke så høje, og skoven er lige sparsom nok til at give mulighed for legende og sjov skiløb med lav lavinerisiko. Af naturlige årsager ser man ikke solen ret tit, men hvad gør det, når der er masser af sne og smukke linjer? I Japan kører man meget i skoven, så det er vigtigt at kunne klare hurtige sving i skovskiløb. Vores fantastiske guder vil vise dig de bedste ture i Niseko!

Udstyr
Medbring dit eget udstyr. Obligatorisk udstyr at have med:

  • Skovl
  • Sonde
  • Transceiver
  • Hjelm

Sværhedsgrad
For at få så meget ud af denne rejse som muligt, skal du kunne køre uhindret off-piste og mestre løssneskiløb, da der ofte er meget sne i Japan. Der er meget skovski på denne tur. Alder betyder ikke noget, så længe du er ung af hjerte og elsker at stå på ski eller snowboard. For alles komfort fraråder vi derfor begyndere at tage på vores rejser til Japan.

Indgår

  • Fly tur/retur
  • Transfer til og fra lufthavnen*
  • Hotel inkl. morgenmad
  • 6 dages liftkort
  • Lokale guider

Værd at vide

Transfer
Vi anbefaler, at du booker et fly med en ankomsttid mellem kl. 12.00-14.00, og afgangstid kl. 09.00-11.00. Dette er for at transferen skal fungere problemfrit. Hvis du ankommer efter det anbefalede tidspunkt, og rejser før det anbefalede tidspunkt, skal du selv sørge for og betale for transferen.

Skibagage
Hvis du medbringer dit eget skiudstyr, anbefaler vi, at du registrerer det så hurtigt som muligt, da vi ikke kan garantere booking af ski, og det gøres på egen hånd på flyselskabets hjemmeside. Mere information kan findes her.

Alle hoteller i Hokkaido

Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip, et spændende eventyr i den nordligste del af Japan, hvor kultur, mad og skiløb er i fokus. 8 tætpakkede skidage på 4 forskellige skisportssteder i små grupper på 7 deltagere.