Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip, et spændende eventyr i den nordligste del af Japan, hvor kultur, mad og skiløb er i fokus. 8 tætpakkede skidage på 4 forskellige skisportssteder i små grupper på 7 deltagere.


Værelsestyper

Del i dobbeltværelse

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

 

Fatmap

3D-kort over Furano med tips til off-piste-spor. Fantastisk værktøj for os freeriders!

Vejrprognoser

Vil du se det seneste vejr i Furano? Historie og prognose 6 dage frem

Pistekort

Kort over skiområdet (vi kører ikke meget på pister på turen)


Mere information

Tid til pudderjagt på den japanske ø Hokkaido. Hokkaido Roadtrip 2.0 er en roadtrip, hvor vi bevæger os til nye pudderbjerge næsten hver dag. Vi går efter resorts som Furano, Asahidake, Tomamu Ski Resort og Teine. Disse skisportssteder er mindre og mere øde, hvilket vi selvfølgelig sætter pris på! Vi bor i traditionel japansk stil i dobbelt- eller flersengs-værelser under rejsen. Vi bor i små landsbyer og byer, som ligger strategisk placeret i forhold til bjergene.

Om skiløbet
Turene er dybe og ekstremt fede på alle sine forskellige måder i dette magiske land. Da vi er rejser i små grupper med 7 gæster pr. guide, kan vi nemt transportere os i vores minibus (som dog kan være lidt trang for høje mennesker). I Japan kører man meget i skoven, så det er vigtigt at kunne håndtere hurtige sving i skovskiløb.

Obligatorisk udstyr

  • Lavineudstyr: skovl, sonde, transceiver
  • Skiudstyr: ski, skistave, skistøvler, hjelm

Sværhedsgrad
For at få mest muligt ud af denne tur kræves der gode ski- eller snowboardfærdigheder, og vi anbefaler, at du har flere sæsoner bag dig. På denne tur er det særligt vigtigt for sikkerheden og for alle deltageres oplevelse, at gruppen er på et jævnt niveau. Off-pisten i Japan er varieret med meget skovskiløb, hvilket betyder, at du skal mestre både korte og lange sving i udfordrende terræn, hvor der forekommer bump og andre forhindringer. Som skiløber kan du også køre ned ad en sort piste uden problemer, og du er vant til at færdes i usporet terræn. Så for alles skyld fraråder vi begyndere at tage med på vores ture til Japan. Anbefalet aldersgrænse: 18 år.

Ophold
På Hokkaido Roadtrip bor vi ni nætter på fire forskellige hoteller og såkaldte Ryokan, som minder om vandrerhjem. Vi bor strategisk for at kunne komme til forskellige bjerge afhængigt af snefald. De forskellige overnatningssteder er lidt enklere hoteller, hvor man bor i »en del af et dobbeltværelse«. Vi starter turen med to nætter i Sapporo, som er den lidt større by på øen Hokkaido, derefter går turen til Asahikawa efterfulgt af Furano og Tomamu. I byerne er der et stort udvalg af restauranter, barer og selvfølgelig karaoke! I opholdet indgår sengelinned og rengøring.

Indgår

  • Fly tur/retur inkl. transfer
  • Ophold inkl. morgenmad
  • Liftkort til 8 hele skidage
  • Guidning med Apollo Sports-guider

Værd at vide

Transfer
Vi anbefaler, at du booker et fly med ankomst mellem kl. 12.00-14.00 og afgang mellem kl. 09.00-11.00. Dette er for at sikre en problemfri transfer. Hvis du ankommer efter det anbefalede tidspunkt og afgår før det anbefalede tidspunkt, skal du selv organisere og betale for transporten.

Skibagage
Hvis du medbringer dit eget skiudstyr, anbefaler vi, at du registrerer det så hurtigt som muligt, da vi ikke kan garantere booking af ski, og det gøres på egen hånd på flyselskabets hjemmeside. Mere information kan findes her.

Alle hoteller i Hokkaido

Japow

En tilbagevendende klassiker og vores pudderrejse nummer et! Hvis du leder efter en uforglemmelig skioplevelse, er dette turen for dig!