Kroatiens strande

Zlatni Rat – Golden Horn – er en af Europas fineste strande. Den ligger på øen Brač udenfor Split og ligner – ja et guld horn – som strækker sig ud i Adriaterhavet. Det er en af vores favoritstrande langs Makarska Riviera. Læs om alle vores favoritter!

Apollo Magazine

Osejava

Lille og hyggelig stenstrand lige bag hotel Osejava i den ene ende af havnepromenaden i Makarska. Her er naturlige solstole i form af klippeafsatser, man kan dase på, og en bar, som er sprængt ind i bjerget. Om aftenen forvandles den til en af byens hotteste natklubber.

Apollo Magazine

Bacvice

Splits fine citystrand er det perfekte åndehul efter en dag fyldt med sightseeing. Stranden er perfekt til en forfriskende morgensvømmetur – og en skøn aftensdukkert eller aftenens første drink.

Apollo Magazine

Podgora

I badebyen Podgora venter en kilometerlang stenstrand med en spektakulær beliggenhed ved foden af Biokovo-bjergene. Her er Adriaterhavet krystalklart, og langs stranden løber en fin strandpromenade med palmetræer.

Apollo Magazine

Det gyldne horn

Zlatni Rat – Det gyldne horn – er en af Europas fineste strande. Den ligger på øen Brac uden for Split og ligner lige præcis det, navnet antyder: Et gyldent horn, der strækker sig ud i Adriaterhavet. Stranden består af hvide, varme og runde småsten, omgivet af verdens klareste vand. Formen bestemmes af vejr og vind – og hvis man kommer under de rette forhold, kan man bade i en naturligt formet pool længst ude på odden. Det er bare en af flere favoritstrande langs Makarska-rivieraen. Her er fire mere:

Apollo 

Magazine

Tucepi

Kilometerlang stenstrand i badebyen Tucepi. Her er badebroer, solstole og flere restauranter, isbarer og caféer at vælge mellem. Her er det også let at finde naturlig skygge under pinjetræerne.