HERLIGE HUA HIN

Thailands ”kongeby” tiltrækker mange danske rejsende.

Imperial Hua Hin Beach Resort ligger ved vandet i et stille landskab i udkanten af Hua Hin Centrum. Hotellet har en indbydende atmosfære og det dejlige poolområde har en lille legeplads for de små, og børnesektion i poolen.

Er du til at kombinere herlige strande med et twist af fortidens overklasse-elegance, er thailandske Hua Hin det helt rigtige sted at holde ferie. Byen, der ligger godt 180 km syd for Bangkok på Malacca-halvøens østkyst, var nemlig tidligere feriested for hovedstadens overklasse samt den thailandske kongefamilie, der i øvrigt stadig har en residens i byen. Derfor finder man en række stilige og elegante bygninger i byen.

Thailands ældste ferieby besøges i dag af gæster fra hele verden, og mange thailændere holder også deres ferie her. Hua Hin er meget populær blandt danske Thailands-farere. Byens største turistaktiv er den brede og flere kilometer lange hvide sandstrand, og læg dertil gode restauranter samt nogle af Thailands bedste golfbaner. Beliggenheden gør desuden Hua Hin ideel for udflugter til den sydende hovedstad Bangkok.

Thailand Fakta

Rejserute

Apollo flyver fra Kastrup. Rejsetid: 10 timers fly til Bangkok. Dernæst tre timer i bus.

Sprog
De fleste ansatte i turistsektoren taler lidt eller meget engelsk.

Valuta
Thailandske Baht.

Tidsforskel
+ 6 timer i vintersæsonen.

Andre Apollo-rejsemål i Thailand
Phuket, Bangkok, Khao Lak, Jomtien, Koh Samui, Koh Chang, Koh Kho Khao og Krabi.