FLYV BEKVEMT TIL THAILAND

Elsker du at holde ferie i eksotiske Thailand, men er du ikke begejstret for den lange flytur, så rejs endelig med Apollo til vinter.

Vi har nemlig udvidet samarbejdet med Thai Airways, der flere gange er blevet kåret som et af verdens bedste flyselskaber. Thai Airways er kendt for sin høje komfort og meget venlige og smilende flypersonale. Thai Airways har bedre benplads end de fleste konkurrerende flyselskaber, og er dette ikke nok for dig, kan Apollos gæster nu betale for at blive opgraderet til afdelingerne Premium Economy samt Business Class, hvor benpladsen er endnu bedre, og hvor sæderne på Business Class også er større. Thai Airways flyver Apollos gæster direkte fra Kastrup til såvel Bangkok som Phuket. Skal du til et andet thailandsk paradis, går turen videre herfra.

Det udvidede samarbejde med Thai Airways giver også mulighed for en række kombinationer, hvor du kan besøge mere end en enkelt destination på den samme ferie. Hovedstaden Bangkok kan kombineres med flere af de dejlige badebyer, ligesom du også kan vælge badeferie to forskellige steder på den samme ferie. Oplev for eksempel Phuket og Khao Lak eller Phuket og Koh Samui på samme tur.

Thailand Fakta

Rejserute

Apollo flyver fra Kastrup. Rejsetid: 10-11 timers fly.

Sprog
De fleste ansatte i turistsektoren taler lidt eller meget engelsk.

Valuta
Thailandske Baht.

Tidsforskel
+ 6 timer i vintersæsonen.

Apollo-rejsemål i Thailand
Phuket, Hua Hin, Bangkok, Khao Lak, Koh Samui, Koh Chang, Koh Kho Khao og Krabi.

Apollo-rundrejse i Thailand
Klassiske Thailand