CHARMERENDE NESSEBAR

Apollo 

Magazine

By med charme

Velkommen til det gamle Nessebar – en kulturhistorisk idyl, som kom med på Unescos verdensarvliste i 1983. Beliggenheden tæt på både Sunny Beach og Burgas gør Nessebar til et perfekt udflugtsmål for hele familien.

Apollo 

Magazine

Shoppinglysten

Hvis man kan lide at shoppe, er der masser af muligheder her, for der vrimler med souvenirbutikker. Meget er tilpasset til turisterne, men man kan også gøre gode fund. Som fåreskindstøfler, keramik og broderede duge …

Apollo 

Magazine

… eller hvad med en ægte pelshue fra sovjettiden?

Apollo 

Magazine

Solbeskinnet by

Nessebar i romantisk skrud. Solnedgangen glider ind over den smukke ringmur fra middelalderen og skaber en magisk stemning. Men det gælder om at være forberedt. Ganske få minutter senere er solen gået ned.

Apollo 

Magazine

Frokosttid

Storslået udsigt og indbydende restauranter er faste indslag for Nessebar-turister. Vi er ikke hundesultne, så vi bestiller den bulgarske nationalret Shopska-salat og landets berømte salamipølse – Loukanka. Mættende og friskt på samme tid.

Apollo 

Magazine

Smarte sko

Tips: Drop de højhælede. Næsten alle gader i Nessebar består af charmerende, men meget ujævne brosten. Det samme gælder barnevogne – prøv at undgå dem (især de såkaldte trolleyvogne med små hjul)! De smarte bærer de mindste i bæresele.

Apollo 

Magazine

Lokalt i glasset

Det er skønt at tage en pause. Prøv regionens berømte vine fra Plovdiv, Assenovgrad eller Tjernomorskij – kvalitetsvine til så lave priser finder du næppe i noget andet land.