Bedømmelse af Bali Reef Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 18 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Rolig
-

Bekræftet køb : 2020-03-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

149 bedømmelser
Meget godt
 
70
Godt
 
60
Middel
 
12
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

06-11-2019

Indlæg af egstalle Copenhagen, Denmark

Finne hotelhytter

Dette hotel ligger i den sydlige ende af Bali. Selve hotellet (hytter) er rigtig godt, god plads i hytterne, fint badeværelse, kaffe og te faciliteter, minnibar, men en forfærdelig seng, den knirker og hopper når man vender sig i sengen, dette er meget forstyrrende for nattesøvnen. Meget sødt personale, men desværre er deres engelskkundskaber i restauranten ikke særlig gode, det er kun i receptionen at de er nogen lunde til engelsk. Restauranten ligge i et åbent overdækket område lige ved pool og strand, derfor bestilles morgenmaden ud fra et spisekort (på grund af varmen), men man kan få al det man ønsker og kan også efterbestille, aftensmaden er til meget rimelige priser og der kan serveres alkohol og vin. Masser af solsenge omkring pool og på stranden. Et minus er at der hver aften er live musik ved restauranten med en keyboardspiller og en sangerinde der synger mest jazz, dræbende langsomme og kedelige numre og næsten de samme numre hver aften, men med forskellige sangere (lige kedelige hvis man ikke lige er til den slags), samtidig spiller de mega højt til hen på aftenen/natten, så hvis man bor i den ende går det ud over nattesøvnen, bor man oppe ved receptionsenden bliver man her "underholdt" af meget gade støj. Over for hotellet er der en skole hvor de møder klokken 07:30 am hvor de synger morgensang og bliver instrueret med en megafon til ca. 08: - 08:30 am i skolegården, det kan høres ind på hotellet. Ud over det skal man regne med meget lavt gående fly til og fra lufthavnen som ligger på denne sydlige del af øen, de larmer fra tidlig om morgenen og til ud på natte og der er mange af dem, det er utroligt så mange fly der letter og lander på Bali. Området omkring hotellet (dem er der mange af på stribe), er fyldt med restauranter, massageklinikker, tatovører, enkelte supermarkeder, og få tøjbutikker, med der findes to store centre i nærheden, et stort supermarked og et stort område med modebutikker. De handelende langs hotellerne er mega pågående for at få kunder, det er ret irriterende at man ikke kan gå i fred uden de flår i en. Det er også synd at der er så meget affald på øen som ligger og flyder i naturen, de mange biler og endnu flere scootere, giver meget luftforurening og støj, trafikken er meget tæt og intensiv. Ture ind i landet kan anbefales.

 
17-08-2018

Indlæg af Steffen J Korsør, Danmark

Super hotel

Et dejligt hotel. Sødt personale! Og faciliteterne er gode. Det eneste minus er beliggenheden. Der er meget bådtrafik på stranden. De har også valgt at dække vinduet til på badeværlset det danner meget fugt.

 
18-01-2020

Indlæg af Bauls-Beisl Breitenfurt bei Wien, Østrig

nice place to stay

Beautiful garden, beach sandy with no plastic, nice pool, quiet at night. Rooms ok, windows can not be opened, no fly net at the door; air condition working perfect. friendly staff, the kitchen could be improved

 
20-11-2019

Indlæg af Jimswallow Manchester, Storbritannien

.Small quiet boutique style hotel.

Had a really nice time during our stay here. Rooms a nice size comfy beds with fresh linen every day. Small restaurant serving good food with equally good service. Gardens and general appearance first class and a credit to the management. All staff with the exception of one ( who unfortunately was based on the reception counter ) were very polte and attentive and could not do enough to ensure your stay was exactly to your liking. It was a shame that this person was front of house as that impression always stay with you. However as stated our stay overall was really good. Would not hesitate to return.

 
11-11-2019

Indlæg af QValdis

Nice hotel

The hotel has nice garden and cosy houses/room for staying. Breakfast menu is with various options and the staff is very friendly and helpful. The only thing that I missed is more enjoyable evening program. Hotel visitors are more 40+ years and they enjoy relaxed days/evenings but I missed some party time. Still, there is a live music every night and you can have delicious dinner at the restaurant. Take a note that this hotel is full with European tourists (Germany, Belgium and etc.). You can make new friends here.