Bedømmelse af Respati Beach

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

420 bedømmelser
Meget godt
 
81
Godt
 
223
Middel
 
78
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

15-02-2017

Indlæg af j_rgenc138 Vestbjerg, Danmark

Super Hotel, venligt personale.

Tæt på stranden. Hotellet er placeret i en fantastisk have. Rent og trimmet på hele hotellets område. Hotellet kan anbefales til voksne der ønsker ro og afslapning. Maden der serveres er virkelig god. Kan absolut anbefales

 
10-08-2016

Indlæg af 960nielsg Farum, Danmark

Anderledes hotel på Bali

Hotel er en lang tange fra vejen og til stranden. Der er fire værelses typer, lejligheder oppe på første sal små, lidt større i stue etage og 2-2 på samme måde, men med pool og hav udsigt. Bungalow ligger lukket inde men større. Værelser ok rene, badeværelser snavsede på vægge og tørresnoren. Der er ikke nogen på hotellet der service mindet og kan selvfølge dårligt engelsk da det er deres tredie sprog. Morgenmad er spartansk, mangler yoghurt, grønsager, vand og kommer du til sidst er der heller ikke frugt. Du kan købe vand til morgenmaden men om du får det er tvivlsomt. Æg bestilling muligt, men om de forstår hvad du vil have, lykkedes ikke for mig. Dejlig bruser ved pool og rene toilletter dagen i gennem. Reception en verden for sig, svarer ikke på mail før de bliver rykket og svarer så ikke på forespørgslen. En person ville undersøge sent tjek ud og sagte det var muligt, en anden person dagen efter bekræftede det, mod tidligt at forlade det værelse vi have og så et dårlige placeret værelset 109 men nej det var ikke muligt på afrejsedagen. Hotellets Pris 100.000,- pr time efter kl. 12 for sent tjek ud - booking.com værelse ekstra døgn 600.000,-. Der er dejligt roligst fra 10 pm på hotellet. Dejlig strand med hotellets liggestole og frie håndklæder. Fri internet der virker langsom ofte.

 
23-07-2016

Indlæg af Henriette D København, Danmark

Strandhotel tæt på alt

Reapati Beach hotel ligger ned til det populære Sanur strand og alt er indenfor gåafstand. Vi måtte skifte værelse, da det første lugtde fugtigt. Vi havde valgt luksus værelse og de var rummelige. Badeværelse og aircon fungerede fint, men internettet var elendigt. De midterste blokke havde stort set ingen dækning , så vi måtte enten gå op i receptionen eller ned til restauranten. Morgenmaden var fin og priserne absolut rimelige - også i minibaren. Personalet var søde og venlige. Poolområde og strand var som det skulle være.

 
04-04-2016

Indlæg af Erik R Viborg, Danmark

OK strandhotel

OK strandhotel. Personalet er høflige og hjælpsomme og der er gratis strandliggestole. Desværre er det som med alle strandhoteller på Bali påvirket af at der mangler renovation på øen. Kloakvand ryger i septiktanke på hotellerne, men alle andre steder ryger det direkte i vandløb og i havet. Når man bader, skal man lige vænne sig til at der flyder med plastic i vandet og hotellet gør ikke andet end at grave det ned i sandet på stedet. Når der har været højvande, så bliver affaldet det skyllet fri og så starter de forfra på at grave det ned igen - heldigvis oplevede vi ikke ekskrementer i vandet

 
30-03-2016

Indlæg af thomasjL6207WU Århus, Danmark

Lige midt i det hele

Havde 5 overnatninger med min kone og vi nød det virkeligt meget. Værelserne er relativ nyistandsatte og meget rene. Personalet er søde og hjælpsomme, og tilbyder gerne at låne et værelse til at bade i, hvis man skal med en senere flyver når man tjekker ud. Morgenmaden er gennemsnitlige. Beliggenheden er helt perfekt, der ligger så mange skønne spisesteder lige uden for døren.