Bedømmelse af Prama Sanur Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 4 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenhed og personale
-
Lidt slidt

Bekræftet køb : 2020-01-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

3228 bedømmelser
Meget godt
 
1277
Godt
 
1272
Middel
 
464
Mindre godt
 
145
Dårligt
 
70

5 nyeste bedømmelser

22-01-2020

Indlæg af ClausM161 Lolland, Danmark

Rigtig godt hotel

Det er et dejligt hotel beliggende lige på stranden. Pænt og rent alle steder. Flinke og ratet personale og god mad. Der er spå og massage tilknyttet hotellet også. Gratis liggestole på stranden og der er altid en ledig til dig og familien

 
03-01-2020

Indlæg af 721helenaf

Kæmpe hotel lige ned til stranden

Dette hotel lever i den grad op til sine stjerner. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ned til stranden og i en hyggelig by Sanur med massere af boder og restauranter. Morgenmadsbuffeten mangler absolut intet og der er alt hvad man kunne ønske sig. Personalet et meget venlige og service minded. Deres spa afdeling er helt klart også et besøg værd og det er meget billigt! De har også to store swimmingpools hvor den ene er en børnepool med et mini “vandland” og den anden pool som ligger på den anden side af restauranten er mere rolig. Dette hotel er helt klart et sted jeg ville tage hen igen når jeg skal til Bali.

 
14-10-2018

Indlæg af pias846 Farum, Danmark

Hyggeligt ressort i en travl by

Et meget hyggeligt ressort direkte på stranden, med flere gode restauranter. Flere swimmingpools- også fint for børn. Mange solsengen både på stranden og ved poolen og håndklædeservice. - det er genialt . Hotellet er på 4 etager , så i forhold til andre hoteller på Bali er det mere internationalt.

 
12-10-2018

Indlæg af soenderberg København, Danmark

Centralt beliggende ved by og strand

Prama Sanur er et stort, flot hotel med smukke, frodige haveanlæg og flere lækre swimmingpools, men temmelig slidte værelser. Rust, afskalninger, skimmelsvamp i håndvaskens fuger mv. vidner om et hotel, der kraftigt trænger til en renovering. Her kan du opleve et støjende retro Honeywell klimaanlæg samt en retro lys- og radiokonsol. Seawiev værelserne har en stor balkon med gode møbler og smuk havudsigt. Værelset har kun 2 stikkontakter til opladning af tablets og mobiltelefoner. Meget langsomt og særdeles ustabilt internet. Alt for ofte er det ikke muligt at sende eller modtage en simpel email. Fin morgenmadsrestaurant med stort udvalg og kvikke kokke ved æggestationen. Udsøgt venligt personale som gør deres bedste for at give gæsterne en god oplevelse. Lang, hvid strand med mange solsenge. Tidlig rengøring er et stort plus. Lang strandpromenade med shopping, barer og restauranter. Bygaden har stort udvalg af restauranter med lækker mad til rimelige priser.

 
11-08-2018

Indlæg af Boy B Ringkøbing, Danmark

Tilfreds

Dejlig oplevelse. Vi var rigtig godt tilfreds med vores ophold. Højt serviceniveau og fornuftigt prisniveau. Selve Sanur er ikke lige vores kop the. Men en taxi kan jo hurtigt bringe en væk fra turist mylleret..