Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

9580 bedømmelser
Meget godt
 
6019
Godt
 
2305
Middel
 
768
Mindre godt
 
297
Dårligt
 
193

5 nyeste bedømmelser

05-08-2020

af UlrikCordt Kubu, Indonesien

Day package

Havde en dags tur til Melia hvor vi faar lov til at bruge hotel faciliteter some tennis fodbold basketball bue skydning kajak og paddleboard strand og pool. Mod minimum forbrug paa 200.000 idr per person. Lyder fair men mad og drikkelse var voldsom dyr en burger 190.000++ ok hvis det er en super burger men den var altsaa piv ringe. Boef havde ingen smag og intet salt og pebber. Det dur bare ikke naar der forlanges premium priser det gratis broed var toert kylling nuggets var fabriks lavet simpelthen uacceptabelt paa saadan et sted. Havde ingen glutenfri broed ogsaa et minus ikke rigtigt 5 stjerner herfra. Betjeningen var mangelfuld og svaer at komme i kontakt med og det med et naesten tomt resort. Mener der er plads til forbedring selvom sportsfaciliteter var til ug.

 
30-01-2020

af jan p

Lækker hotel super beliggenhed og strand.

Valgte hotellet for 3 uger og brugte det som base for udflugter rundt på bali. Har du ikke alll inklusive og er priser på mad og drikke dyre som hjemme hvis man går ud for at spise. Super service rent og rigtig god morgenbuffet. Havde supervisor værelse kan anbefales ikke prangende men god. Rengøring hverdag. Stranden er super fin, privat. Der er stor forskel på høj og lavvande, børnevenlig strand. Strandsælgerne er ikke alt for anmassende, reguleret af hotellet.

 
01-12-2019

af 929githad Danmark

Fantastisk

Det har været en fantastisk ferie, med mange søde mennesker. Fin service og fin atmosfære. Vrisa fra El patio og hans venner er så imødekommende. Jaqline var en sød kvinde der hjalp med TripAdvisor. Alt i alt en dejlig ferie 🌴

 
29-07-2019

af gr999 Odense, Danmark

Flot udenfor, men slidt

Vi havde booket en familie suite (2 etager) hvor der var plads til alle 5. Der var ikke redt op til den ekstra, men det gik nok. Havde bedt om checkin kl 12, men det har ikke klart. Men det var okay at vente lidt. Vi fik værelse 1430 i bygningen længst væk fra stranden. Tæt på morgenmad, Men ingen udsigt. Ville nok vælge bygning 1. Stedet og værelset var godt nok slidt. Det er dyrt på stedet, men maden er god. Lidt kaos ved morgenmaden da der var meget tryk på og ved bestilling ved poolen kunne det godt tage 10 - 15 inden de kom med det rigtigt man havde bestilt. Det var super hyggeligt for børn da der var meget du kunne lave. Åben gratis bio om aften osv. Vi havde checkud kl 12, men skulle først flyve ved midnat. De havde ikke mulighed for late check out, men deres lounge var super god. Har prøvet melia andre Steder hvor det var bedre kvalitet, så derfor kun 3 stjerner. Oplevede også et jordskælv som stedet også kunne holde til.

 
19-07-2019

af Granit-ymeri

Uhadada

Betalte samme pris for øl som i Danmark. Fik dog 24 peanuts og 3 oliven så dem delte vi 4 mennesker nede på deres hyggelige strand. 6 peanuts hver og jeg spiser ikke oliven så det passer jo perfekt.. vi bunder og smutter.