Skrædder i Indien

Meget at finde i Goa

Goa har noget for alle i shopping-området. Uanset om din stil er bohemisk eller sober, så vil du lære at finde et væld af tøj og varer i Goa. Få skræddersyet tøj eller andre gode fund med hjælp af vores tips.

Skræddersyet tøj

Har du drømt om selv at kunne bestemme, hvordan din kjole eller dit kostume skal se ud? Eller har du et stykke tøj, som du bare må have i en anden farve? Selvfølgelig er løsningen at få det skræddersyet, og du har mulighed for at få det gjort billigt i Goa. Tag fat i din rejseleder for at få tips om gode og erfarne skræddere på din destination.

Smykker

I Indien er priserne lave, og udbuddet af smykker er stort. Hvis du er nysgerrig efter indisk stil af smykker af ægte guld, så anbefaler vi en tur til Mapusa. Det ligger ca. 10 km nord for Calangute.

Cashewnødplanten

Cashewnødplanten

Cashewnødder til kanonpris

Portugiserne introducerede cashewnødplanten i Goa, og i dag sælges de gode nødder mere eller mindre overalt til en billigere pris end hjemme. Cashewnødder findes med forskellige krydderier og er super gode.

Synstest

Trækker du tiden ud med at købe nye briller, fordi det er for dyrt? Hvis du har din synstest med dig på rejsen, kan du få nye briller inden for få dage. Hvis du ikke har den med dig, kan optikeren lave en ny synstest. Alt til en meget lavere pris end i Skandinavien..

Myggens værste fjende

Hvis du er generet af myg, kan vi anbefale salven Odomos, der holder dem på afstand. Salven kan købes i de fleste supermarkeder. Hvis du har allergi, anbefaler vi, at du konsulterer en læge, inden du bruger salven.