Bedømmelse af Casa De Goa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 6 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Venligt personale.
-
Bedre rengøring,

Bekræftet køb : 2020-01-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

1028 bedømmelser
Meget godt
 
540
Godt
 
355
Middel
 
85
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

16-04-2018

Indlæg af TOMMY H Taastrup, Danmark

pænt hotel

det er et pænt hotel også efter indiske forhold og et venligt personale , beliggenhed er i den rolige ende, selv om det tar max ti minutter på gåben ind til centrum, og lige overfor er der en lille vej der fører ned til lækkert og rolig strand

 
03-08-2017

Indlæg af Heidi P

Et anbefalelsesværdigt hotelophold.

Vi har netop tilbragt 14 dage på Casa de Goa. Personalet har været virkelig søde og serviceminded under hele opholdet, og særligt under morgenmaden kunne vi altid drøfte vores ideer til udflugtsmål med tjenerne og få gode råd til hvordan man undgik de værste turistfælder. Vi boede på 1. salen med udsigt over poolområdet - her er balkonen lidt mindre end i stueetagen, men dog med rigeligt plads til 2 voksne - og at foretrække, hvis man gerne vil lidt på afstand af aktiviteterne i poolen. Fra balkonen kan man benytte hotellets wifi (hvor det dog ikke altid fungerede), samt i hotellets lobbyområde. Hotellet ligger 10 minutters gågang fra stranden og tæt på gode autentiske restauranter (jeg anbefaler "Susegad" og "Clarissa" der ligger på samme side som hotellet i retning mod Bada) Kort og godt - planlægger du/I at rejse til Goa kan dette hotel på det varmeste anbefales!

 
11-03-2017

Indlæg af Marialise2016 København, Danmark

Det hyggeligste hotel med dejlige værelser og det sødeste og mest hjælpsomme personale.

Vi har tilbragt 13 herlige dage på Hotel Casa De Goa. Vi boede i stuen, lige ud til poolen i et stort og dejligt værelse. Vi nød badekaret, den store og vidunderlige seng med rigtige dyner meget. Der er en dejlig terrasse hvor man kan side og nyde en drink. Personalet er ud over det sædvanlige. Overalt blev vi mødt med smil og hjælp til alt hvad vi kunne ønske. Dejlig pool og gæster fra forskellige lande. Hotellet ligger tæt på stranden og tæt på Calangute Centrum. Tak for en dejlig ferie for første gang i Goa.

 
26-02-2017

Indlæg af evertmargrethe Mørke, Danmark

Hyggeligt hotel i hjertet af Calancute med super god service

Casa de Goa er et hyggeligt hotel med en god beliggenhed tæt på strand og Calancutes markedsområde. Det er dejlige lyse værelse med balkon eller terrasse. Personalet var meget venlige og imødekommende. Bl.a. bør nævnes Paritosh, som altid smilende stod klar til at hjælpe os både i loppyen og ved poolen. I hotellets resteaurant fik vi serverte god og varieret mad, hvor specielle ønsker blev imødekommet. Vi spiste der ofte i de 14 dage vi boede der, og specielt var tjenerne Clifton og Ahtesham altid meget opmærksomme og gav os en meget meget fin service. Alt i alt er Casa De Goa Boutique Resort et dejligt sted at holde ferie og kan varmt anbefales. Venlig hilsen Margrethe

 
16-05-2021

Indlæg af harpreeta582

Excellent and safe during these uncertain times.

Rooms are clean and cozy. Food is great. The check-in was a great experience- contact less. Had booked thru MMT. The staff Mr. Edwin, Aniruddh and all the others are extremely courteous They ensured our comfort and safety during these times. We were taken care of and kept safe even when the cyclone hit goa on 16 May. Had booked for a week until 13 May 2021, however because of their services and the safety aspect we have extended our stay for a month. Great place for a workation. Stay safe at Casa de Goa.