Casa De Goa

  • • Kort gåtur til stranden
  • • Adskilt hoteldel for gæster over 12 år
  • • Nær restauranter og shopping

Hotel Casa de Goa er en rolig oase beliggende i livlige Calangute. Hotellet er kendt for sin gode beliggenhed med kort afstand til den kilometer lange sandstrand. I omgivelserne findes flere restauranter og barer, mange af dem med fantastiske retter fra det lokale køkken.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venligt personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Casa de Goa er et fint hotel beliggende kun et par minutter fra den kilometerlange sandstrand i Calangute. I nærheden ligger der et bredt udbud af restauranter, shopping og underholdning.

Hotellet består af to dele med en væg mellem dem. Der er et poolområde ved hver del med solstole, parasoller og poolhåndklæder. Det ene poolområde er for gæster over 12 år, her er også en jacuzzi.

Delt bar og restaurant med international menu. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Massage mod betaling. Receptionen har åbent døgnet rundt. Underholdning to gange om ugen (kan virke forstyrrende i nogle værelser). Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg. Kontakt vores sælgere på 70 13 33 00 hvis du ønsker at tilkøbe halvpension i julen, inkl. julemiddag 25/12.