Træning på Fariones

Træningscentret Centro Deportivo Fariones, Lanzarotes største og bedste sportscenter, tilbyder et bredt udbud af træning, sport og aktiviteter til dig, der vil have en aktiv ferie. Her er noget for alle niveauer og aldre! Som gæst på et af vores Apollo Sports hoteller Fariones Apartamentos og Fariones Playa Suite har du gratis adgang til mange af aktiviteterne ud ekstra betaling. Træningscentret ligger ca. 1-5 minutters gåtur fra de respektive Fariones-hoteller.

Holdtræning på Centro Deportivo

Fitness og holdtræning

Her er et veludstyret fitness med både fitness- og cardiomaskiner samt frivægte. Er du til holdtræning, så tilbydes der Les Mills-hold i bodypump og body combat samt andet holdtræning som fx zumba, yoga og pilates.

Svømning på Centro Deportivo

Svømning

På Centro Deportivo Fariones er der en "25 meters pool" med baner til individuel svømmetræning samt triatleter (ikke svømmegrupper da poolen ikke er af professionel standard). Svømmelektioner for både børn og voksne kan bookes mod betaling.Se prisliste.

Tennis og padeltennis på Centro Deportivo

Tennis og paddle tennis

Her kan du både spille tennis, bordtennis og den populære sport paddle tennis (blanding af tennis og squash). Tennis- og paddle tennisbanerne er mod betaling (som gæst med Apollo får du 20% rabat på ordinær pris). Tennislektioner for børn og voksne mod betaling.

Indgår: Mod betaling:
Fitness Paddle Tennis
Holdtræning (se træningsprogram) Tennis
Indendørs bike Udlejning af cykler
Løb Bordtennis
Multicourt Minigolf
  25 meters pool

 

Book træningsrejse eller grupperejse

Centro Deportivo Fariones for dig som vil træne på din ferie. Book din træningsrejse, bootcamp, løberejse eller klubrejse her hos os. Du kan få fat på os:

Telefon: 70 13 33 00
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk