Frisk & Stærk Familie – ha' det sjovt sammen!

Kom tættere på hinanden under ferien. I udvalgte uger i løbet af sommer og efterår kan store og små gratis deltage i Frisk & Stærk Familie på vores Apollo Family Resorts. Det er et unikt koncept, hvor hele familien får mulighed for at bevæge sig, være sammen og slappe af sammen. I løbet af ugen arrangeres træning og aktive lege, enten for familien sammen eller som børneaktiviteter parallelt med voksenaktiviteter. På programmet er også et bagekursus, hvor børnene kan deltage og lave sunde snacks. Gå ikke glip af en perfekt mulighed for at styrke familiebåndene i aktive og sjove rammer!

Gratis gæstetræning – alle kan være med

Alle aktiviteter i Frisk & Stærk Familie er gratis, og er inkluderet for dig, som booker en rejse til nogle af vores Apollo Mondo Family Resorts under aktuel tidsperiode. Her kan du læse mere om gæstetræning på respektive hoteller.

Frisk & Stærk Familie

Charterresor med Apollo Ingen ekstra udgifter

Charterresor med Apollo Sjov for hele familien

Charterresor med Apollo Træning og lege

Charterresor med Apollo Lær at lave sunde snacks

Læs mere om udbuddet på vores Apollo Family Mondo Resorts


Lækre chokoladeboller er ved at blive lavet.

Så sjovt har vi det under et Big6-pas.

Det er sjovt at træne side om side med far.


Program for Frisk & Stærk Familie
 

Dag 1

 • 09.00-09.45 Løbeintervaller + boldspil for børn

Dag 2

 • 09.00-09.45 Get out to work out Family

Dag 3

 • 11.00-11.45 Minifys for børn
 • 16.00-17.00 Løbeintervaller + boldspil for børn
  (det ordinære træningspas Family Fitness udgår)

Dag 4

 • 09.00-09.45 Get out to work out Family
 • 16.00-17.00 Stafet for børn og barnlige sjæle
  (det ordinære træningspas Family Fitness udgår)

Dag 5

 • 08.00-08.45 Yoga for børn og voksne
 • 16.00-16.45 Big6* + boldspil for børn
  (det ordinære træningspas Family Fitness udgår)

Dag 6

 • 11.00-12.00 Minifys  
 • 17.30-18.30 Vi laver sundt slik

Dag 7

 • 11.00-11.45 Get out to work out Family
  (det ordinære cirkeltræningspas udgår)

* Under passet Big6 gennemgår vi og træner vores naturlige (og mange gange glente) grundbevægelser: gå, bøje, falde, trække, presse og rotere. Bemærk at programmet er vejledende og ændringer kan forekomme.Et par ord om instruktørerne

Anna

Anna er mor til 4 fra det nordlige Jämtland, i dag bosat i Stockholm, som brænder for træning og at inspirere andre. Hele sit voksne liv har hun arbejdet i træningsbranchen på forskellig vis. Nu senest som freelance personlig træner og arrangør af træningsevents. Hun er også kvinden bag  bloggen www.trendotraning.se.

Jonas

Jonas Lissjanis er grundlægger af Sports Club Education AB, som han i dag driver sammen med to kollegaer. Desuden uddanner han ledere/trænere for Det Svenske Ishockeyforbund og hjælper fitnesscentre med butiksudvikling indenfor PT-området. Jonas er også engageret som fystræner indenfor Djurgårdens ungdomsfodbold.

Milla

Milla Åkerlund er en svensk-/finsktalende personlig træner. Hendes specialitet er funktionel træning og smart hverdagstræning. Foruden at være personlig træner, leder hun forskellige grupper og driver konceptet Frisk & Stærk Familie samt Get OUT to Work OUT sammen med Anna Lissjanis. Milla træningsblogger på www.coachmilla.com.

Elmina

Svenske Elmina Saksi er en aktiv mor til 3 fra Norrköping. Hendes største interesse, udover at være sammen med familien, er træning og især løb. Elmina driver også foretagenet "Föräldrafitness", hvor hun er Personlig Træner og instruktør (barselstræning, yoga, cykel, styrke og løbetræning). Elmina er også uddannet helsepædagog og idrætslærer og blogger på foraldrafitness.se.


Læs mere om hotellerne og book din rejse

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype