All inclusive-måltid med familien

All Inclusive – en ferie med ekstra af alt

Rejser med All Inclusive bliver stadig mere populære - det er praktisk og luksuriøst at have fri adgang til mad og drikke på hotellet uden at skulle frem med pengepungen. Præcis hvad der er inkluderet, når du booker et hotel med All Inclusive varierer, fra generøse buffeter til flere forskellige restauranter eller aktiviteter.

Mens All Inclusive er et feriealternativ, der er elsket af mange, er der også en del, der tvivler på det. Synnöve Karlsen, Superuser for Apollos dynamiske produkter, er en af dem, der virkelig var skeptisk. Men efter en uge på det populære Apollo Mondo-familiehotel Kaya Side i Tyrkiet blev hun meget positivt overrasket: "Det var virkelig en nem og behagelig måde at rejse med børn - en ferie med ekstra af alt".

Grillbuffet på Kaya Side

Det her er ferie

Synnöve tilbragte en uge på Kaya Side sammen med hendes mand og to bonusbørn. De valgte et All Inclusive hotel, fordi de ønskede en bekvem og overkommelig ferie, der passede til alle i den relativt nye familiekonstellation - børn, teenagere og voksne. Og rejsen overgik deres forventninger - "Det her er ferie" blev familiemantraet på en vidunderlig afslappende uge!

God og varieret mad

For Synnöve er maden en vigtig del af ferieoplevelsen, samt muligheden for at prøve det lokale køkken. Som tilbagevendende turist i Tyrkiet elsker hun tyrkisk mad og var imponeret over de mange lokale retter i buffetrestauranterne.

Den store salatbuffet og det vegetariske udvalg blev værdsat, men familiens favorit blev den store grillafdeling i buffetrestauranten. Her var der forskellige slags kød og fisk direkte fra grillen til at vælge imellem hver dag, samt grillet brød.

En generøs morgenmadsbuffet med masser af frugt og flere slags friske brød forstærkede det positive indtryk af maden på Kaya Side. Blandt drikkevarer var der vin, øl, drinks, sodavand og juice at vælge imellem. "Vinen, der var inkluderet i All Inclusive-sortimentet, var enkel, men helt ok," siger Synnöve. "Øllen var det bedste lokale mærke, og drikkevarerne var gode".

Buffet på All Inclusive-hotellet Kaya Side

Afslapning ved poolen

Den store salatbuffet og det vegetariske udvalg blev værdsat, men familiens favorit blev den store grillafdeling i buffetrestauranten. Her var der forskellige slags kød og fisk direkte fra grillen til at vælge imellem hver dag, samt grillet brød.

Flere restauranter

Udover buffetrestauranten er der tre á la carte-restauranter at vælge imellem på Kaya Side. All Inclusive hér inkluderer en à la carte-middag pr. uge. Synnöves familie valgte en middag på grillrestauranten, hvor du sidder udenfor nær stranden med din egen grill ved bordet. "Det var hyggeligt og godt, men en af de andre restauranter ville nok have været mere komfortable".

Hotellet havde også flere barer, bl.a. på en tagterrasse med fin udsigt, samt en hyggelig strandcafé.

Fantastisk for børn

All Inclusive viste sig også at være et hit for en familie med kræsne børn. "Det er sikkert bekvemt med bordservering, men børnene elskede selv at gå op og hente deres mad i buffeten, både til morgenmad og aftensmad," siger Synnöve. Det store udvalg gjorde at de turde prøve små bider af nye retter og fik nogle nye favoritter på ferien.

Selvfølgelig var det for børnene også meget luksuriøst at få is, når de ønskede det. Men hvad familien værdsatte allermest var fleksibiliteten - når nogen var sultne, var der altid noget at spise. Og den, der ikke var så sulten, kunne slå sig ned og nøjes med lidt vandmelon ved poolen, mens en anden badede, og en tredje sad og læste. Fordi alt var lige i nærheden, kunne familiemedlemmerne lave forskellige ting på samme tid.

"Alt var helt sikkert over forventet", siger Synnöve, som meget vel kunne tænke sig at rejse med All Inclusive igen.