Strada Marina

  • • Central beliggenhed
  • • Stor tagterrasse
  • • Gåafstand til shoppinggade
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Vil du bo midt i Zakynthos by er hotel Strada Marina et godt valg. Her bor du direkte ved havnepromenaden og Solomostorvet og kan gå til både bystranden og shoppinggaderne. Oppe på hotellets tag er der et stort poolområde, med solstole og parasoller, og en restaurant med bar.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Strada Marina har et central beliggenhed ved Solomos-torvet i Zakynthos by. På hotellets tag er der et stort område som kaldes The Roof Garden med poolområde, en à la carte-restaurant og en bar. Gratis solstole og parasoller. Restauranten serverer retter inspireret af Middelhavet hele dagen og frem til midnat, og baren er åben lidt længere. Fra hele The Roof Garden kan du nyde den smukke udsigt over Solomos-torvet, den venetianske borg Bohali, havnen og havet. Der er også en café på hotellet. Gratis wifi på fællesområder. Gratis parkering.

Ca. 600 m fra hotellet ligger en bystrand, hvor du kan leje solstole og parasoller. Fra hotellet er der gåafstand til shoppinggaden Alexandrou Roma.

Måltider

Morgenmadsbuffet.