Bedømmelse af The Bay Hotel & Suites

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

812 bedømmelser
Meget godt
 
462
Godt
 
221
Middel
 
79
Mindre godt
 
37
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

13-05-2019

Indlæg af sildsen Marrakech, Marokko

Skøn ferie på et skønt sted

Lækkert hotel og rigtig sødt personale. Maden er god og cocktails er næsten for gode :-) Hotellet ligger direkte på en skøn sandstrand med tilhørende liggestole Vi har lejet bil og det vil jeg mene er et must, da hotellet ligger afsides.

 
09-07-2013

Indlæg af Marianne K Mørkhøj, Copenhagen, Denmark

Skønt hotel langt fra alt, ren afslappelse

Vi er en fam på 2 vokse og 2 store børn 13+16, vi vil gerne bo i samme værelse, og havde derfor valgt en suite. Den var rigtig lækker, gode senge til børnene og en kæmpe dobbelt seng med super gode madresser, puder, tynd dyne og lagen til os voksne i et særskilt soveværelse. Vi boede lige over hotellets Let´s shop butik, men det var ikke noget problem, ingen larm. Vi havde valgt halv pension, og det var vi meget glade for, dejlig morgenmad med både koldt og varmt. Aftensmaden var græsk og ikke en dag var der det samme, og det var ikke snasket, det var lækkert. Frokosten spiste vi ved hotellets pool resturante, det var ikke fastfood, men ordenlige retter, lidt små portioner og lidt dyre. Der er den skønneste badestrand med sand så lagt ud man kan bunde, og det er langt ud, for der er knæ lavt meget langt ud. Vi brugte ikke poolen, men den så fin ud, og der var mange andre der brugte den. Perfekt sted hvis man bare vil lave ingen ting, og ikke har brug for at kigge på turist butikker, for dem er der ingen af. Super søde og effektivt personale.

 
29-09-2012

Indlæg af Anne D Denmark

Bare i orden :-)

Vi havde en fantastisk ferie - på et super skønt sted. Hotellet, personalet, maden, beliggenheden. Alt var tip-top. Havde man et problem eller spørgsmål, var personalet altid klar til at hjælpe. Vi havde hørt kritik af, at det lå for langt fra alting, men vi fandt det perfekt. Der var en lille by med restauranter og indkøb i gå-afstand via stranden. Og fin busforbindelse til både Argassi og Zante by. Eneste lille minus må være, at min mand gerne ville have benyttet motionsrummet, men det blev tydelivis ikke brugt, da alle maskiner var i stykker. Vi skal helt sikkert tilbage til The Bay :-))))

 
29-05-2012

Indlæg af Birgitte P Greve

Hotel der bryster sig af at være fire stjernet, men dette lever det ikke op til!!

Nedslidt hotel uden logistik, det eneste gode man kan sige om det, er beliggenhed, selv om det ligger nærmest ved verdens ende, og så maden den var ok.

 
17-11-2019

Indlæg af Helen S High Wycombe, Storbritannien

Fantastic holidays every time!

Comfortable room, everything you need is there. Spacious balcony with wonderful view. Lift in the main building. Nice shower, lots of hot water, everything is impeccably clean. Location of the hotel is very convenient and beautiful, just by the beach with long walks. The hotel grounds are vast compared to other hotels. Even when the hotel is full, which is practically all the time, you do not feel crowded anywhere on the grounds. My husband and I have been coming to the Bay for ten years twice a year and every time we are enjoying ourselves tremendously and are sad to leave. Looking forward to the next year and meet again all the wonderful staff and to enjoy tasty food produced by the restaurants. Highly recommend this place for couples looking for peaceful and relaxing time.