The Bay Hotel & Suites

  • • Egen privat strand
  • • Børnevenligt hotel i rolige omgivelser
  • • Aktiviteter for hele familien

The Bay hotel and Suites er et moderne hotel i grønne omgivelser i byen Vasilikos. I nærheden af hotellet ligger nogle af Zakynthos bedste strande. På hotellet er der masser af aktiviteter for dig der kan slippe det svalende hav eller den skønne pool.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Bay Hotel & Suites i Vasilikos består af flere bygninger. Hotelområdet er meget frodigt og har et dejligt poolområde med pool og separat børnepool. Solstole og parasoller. Der er også en pool-/snackbar. Fra hotellet er der gåafstand til strandene, St. Nicholas og Banana Beach, hvor der er solstole, parasoller og mulighed for vandsport mod betaling.

Buffetrestaurant med servering både indendørs og udendørs i de smukke omgivelser. Her serveres der et stort udbud af internationale retter. Der er masser af aktiviteter for store og små, såsom gratis tennis, basket, beach volley og fitness-faciliteter. Billard, massage, jacuzzi og sauna mod betaling. Legeplads og børneklub i hotellets regi.

Reception er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

Nogle dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet. Nogle dobbeltværelser og suiter: Halvpension

Værd at vide

Niveauforskelle på hotelområdet.