Deluxe-suiter

Fine deluxe-suiter på første etage. Dobbeltseng og pudemenu. Minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Rainshower og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-suiter med delt pool

Fine og luksuriøse deluxe-suiter med havudsigt og delt pool. Dobbeltseng og pudemenu. Minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Rainshower og toilet. Udeplads som leder direkte ned i en pool som deles af fire deluxe-suiter.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Fine og luksuriøse junior-suiter på første etage. Dobbeltseng og pudemenu. Minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Rainshower og toilet. Badekar ved vinduet med udsigt over havet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter deluxe med pooladgang

Fine junior-suiter deluxe med udgang direkte til poolen. Dobbeltseng og pudemenu. Minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Rainshower og toilet. Udeplads som vender mod havet og som leder direkte ned i en pool som deles af seks junior-suiter.

Antal personer: 1-2 personer.

Suiter med privat pool

Luksuriøse og rummelige suiter med privat pool og havudsigt. Dobbeltseng og pudemenu. Minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Rainshower og toilet. Privat soldæk med solsenge og egen pool.

Antal personer: 2 personer.