Tsilivi Beach

apollo mondo family

 • • På sandstranden
 • • Et Apollo Mondo Family Resort
 • • Nær Tsilivi centrum
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Vores Apollo Mondo Family Hotel Tsilivi Beach har en skøn beliggenhed ved sandstranden på Zakynthos. Her venter et stort poolområde for både store og små, fitnessrum, træningshold og selvfølgelig børnenes favorit Club Polly & Mino. En kort gåtur fra hotellet ligger centrum af Tsilivi med charmerende taverner og caféer.

Når voksne tilkøber pension spiser børn under 12 år gratis på alle vores Apollo Mondo Family hoteller til sommer. (Gælder kun nybookinger.)


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At det var med pools og hel tæt ved strand
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tsilivi Beach er beliggende i rolige omgivelser i byen Tsilivi på Zakynthos. Området omkring hotellet er frodigt med oliventræer og pinjeklædte bjerge. Tsilivi er børnefamiliernes favorit med den lange, børnevenlige sandstrand. I nærheden ligger den lille vandpark Tsilivi Park, der er perfekt for en dagsudflugt.

Poolområde og sandstrand
Hotellet består af to bygninger med to pools, en separat børnepool og jacuzzi med begrænsede åbningstider. Ved begge pools findes solstole og parasoller. Lige nedenfor hotellet ligger hotellets gode sandstrand med krystalklart vand. På stranden nedenfor hotellet findes solstole, parasoller og vandsportsaktiviteter mod betaling.

Restauranter og barer
Hotellets buffetrestaurant serverer god og sund mad for hele familien, og på nogle aftener er der også temaaften som græsk aften og asiatisk aften. Hvis du vil nyde middag med smuk havudsigt, skal du besøge hotellets a la carte-restaurant. Der er også en snackbar ved stranden, der serverer drikkevarer og enkle retter som pizza, gyros og salater.

Baristakaffe i Mondo Café
I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags juice og lokalt bagværk samt is - alt af bedste kvalitet.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Børneklub og svømmeskole
For børnene er der et bredt aktivitetsprogram med børneklub og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Her kan du læse mere om Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. Kloge og drillesyge Polly & Mino er børnenes favoritter, som dukker op en gang imellem på hotellet. Du kan også overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner. På hotellet er der også en legeplads.

Holdtræning og fitness-faciliteter
Tsilivi Beach tilbyder fire gratis træningshold om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Her er også et fitnessrum, hvor du kan træne på egen hånd.

Læs mere om vores Apollo Mondo Family Resorts.

Indgår på Apollo Mondo Family Resort Tsilivi Beach

 • Fitness-faciliteter
 • Fire træningshold om dagen
 • Solstole og parasoller ved poolområdet
 • Håndklædeservice (mod depositum)
 • Wifi på fællesområder

Mod betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Solstole og parasoller ved stranden

Måltider

Lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet eller All Inclusive mod tillæg.
Dobbeltværelser og familie-værelser: Morgenmadsbuffet eller All Inclusive. All Inclusive kan tilføjes på værelser, hvor kun morgenmadsbuffet indgår, og da mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i buffetrestauranten, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet i buffetrestauranten, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet i buffetrestauranten, kl. 19.00-21.30
 • Snackbuffet i strandbaren, kl. 10.00-18.00
 • Is kl. 10.00-18.00
 • Forfriskninger, vin, øl og lokale drikkevarer i strandbaren ad libitum, kl. 11.00-23.00
 • Dagsaktiviteter og aftenunderholdning

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

På grund af de nuværende omstændigheder kan man ikke spille billard på hotellet og legepladsen er midlertidigt lukket.

Begrænset lokaltrafik udenfor hotellet.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2021 gælder følgende pga. Coronarestriktioner:

 • Rengøring 3 dage om ugen
Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Alle hoteller i Tsilivi

Contessina

Contessina er et hotel med god beliggenhed i det centrale Tsilivi nær både strand og strandpromenade. Slap af ved det dejlige poolområde eller sæt guldkant på ferien med en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.

Porto Planos Beach

Velkommen til skønne hotel Porto Planos Beach. Hotellet er centralt beliggende i hjertet af Tsilivi kun et stenkast fra den smukke sandstrand. Her kan du nyde rolige dage og hyggelige aftener med gode middage nede ved strandpromenaden.

Olea All Suite

Det luksuriøse voksenhotel Olea All Suite er højt beliggende og tilbyder panoramaudsigt over havet og Tsilivi. Her kan du nyde lækker Middelhavsmad, slappe af med spabehandlinger og nyde en drink i poolbaren. Mellem hotelbygningerne slingrer sig en stor pool, og hvis du ønsker poolen direkte uden for værelset, skal du booke en superior-suite.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

På Lesante Classic Luxury Hotel & Spa findes der masser af faciliteter, hvis du skal forkæles dig selv lidt ekstra. Slap af med en spabehandling i spaen, svøm en tur i poolen eller træn i fitnessrummet. På hotellet er der to restauranter, der både tilbyder lokale og internationale retter.

Zante Maris Suite

Zante Maris Suite har dejlige og luksuriøse suiter i rolige omgivelser lige udenfor Tsilivis centrum. Her er pool, restaurant og loungebar med stilrene og moderne indslag. Vil du have lidt ekstra ferieluksus, kan du booke en suite med egen pool.

Contessina Suites & Spa

Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hoteller henvender sig kun til gæster over 16 år. Her bor du i et perfekt miljø med god mulighed for afslapning, bl.a. i en unik spa.

Dinos

Det familiedrevne Hotel Dinos ligger i et roligt område i udkanten af Tsilivi. Poolområdet, hotellets centrale punkt, er omgivet af frodige grønne områder, og i løbet af de varmeste timer om eftermiddagen byder poolbaren på skygge kølige drinks. Hvis man har lyst til at bade i havet, ligger det kun en kort gåtur fra hotellet.

Tom & John Center

Det nyrenoverede Tom & John Center er velegnet til hele familien og ligger tæt på stranden i populære Tsilivi. Her kan du slappe af og nyde poolen, lade børnene lege ved legepladsen eller spise noget godt sammen i hotellets restaurant.

Park Hotel & Spa

Park Hotel & Spa er et fint hotel, der henvender sig til gæster over 16 år. Hotellet ligger i udkanten af Tsilivi. Poolområdet er frodigt, og hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du booke massage i spaen. Hvis du foretrækker dage på stranden, skal du bare hoppe på hotelbussen, der tager dig gratis dertil.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante ligger kun en kort gåtur fra turistbyen Tsilivi og den dejlige strand. Ud over hotellets venlige atmosfære kan du nyde poolområdet og komfortable værelser. Dette familiedrevne hotel er perfekt til rolige dage tæt på Tsivilis byliv.

Daisy

På lejlighedshotellet Daisy er der en pool, og den lavvandede sandstrand samt hovedgaden i Tsilivi med dens hyggelige taverner og caféer er inden for gåafstand.