Workout with Apollo på Tsivili Beach

I Apollo brænder vi for sport og træning. Og vi tror at oplevelsen bliver endnu bedre, når du kan kombinere træning med pool, lækker mad og spabesøg. Tsivili Beach er hotellet med lidt ekstra af alt - også når det kommer til aktiviteter. Her kan du træne holdtræning, træne selv i fitness, tag en løberunde på de markerede stier eller lære at crawle.

Løb på din ferie

Løbe - og cykelstier

Urban Tribes, et af verdens førende multisportfirmaer, har kortlagt de bedste løbe- og cykelstier rundt om Tsivili Beach. Du kan også leje cykel- og løbevogne - kontakt venligst Apollos personale på destinationen. Løberunderne er markerede med farvekoder runt om anlægget, og vi lover en løbeoplevelse ud over det sædvanlige!

Kort

  Mountain View

  The Beach Party

  The Climb

  The The Olive

  The Panorama Run

Gruppetræning

Holdtræning

På Tsivili Beach kan du vælge mellem flere forskellige træningshold hver dag i højsæsonen. I lavsæsonen er der én træningsfri dag i ugen. Holdtræningen ledes af erfarne og uddannede skandinavisktalende instruktører. For at gøre det lettere for dig der rejser med børn, så er børneklubbens tider tilpasset holdtræningen. Vælg mellem yoga, core, cirkeltræning, boot camp med mere.

Se træningsskema

Aktiviteter på Kipriotis Maris

Aktiviteter der indgår

Fitness

  • Veludstyret fitnesscenter 
  • Holdtræning ifølge program
  • Gåstave (kan lånes ved servicedisken mod et depositum)
     

Aktiviteter mod betaling:

  • Tennis på nærliggende tennisklub.