Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 253 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
5,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
At det var med pools og hel tæt ved strand
-
Et ur inde i selve spisedelen

Bekræftet køb : 2021-09-28


10 ud af 10

+
Super god service - alle var søde og rare
-
Rum med underholdning burde rent lydmæssigt forbedres - ikke særligt hyggeligt.

Bekræftet køb : 2021-09-28


7 ud af 10

+
Det lå dejligt tæt på havet og byen.
-
Maden var meget ensformig, selv om de prøvede at lave tema aftner med maden, blev det stadig ensformigt. Baren lignede et cafeteria fra 70'erne, ikke skyggen af hygge. Der var underholdning hver aften, fint, men så høj lyd at man ikke kunne tale sammen.

Bekræftet køb : 2021-09-28


7 ud af 10

+
Rent og pænt
-
Det meget misvisende med det billede af stranden. Plus vi havde bestilt et værelse med delvis havudsigt. Og vi havde absolut ingen! Jeg sagde det til guiden og hotellet og de sagde vi skulle komme tilbage når det var lyst! Virkelig useriøst

Bekræftet køb : 2021-09-28


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2021-09-28


8 ud af 10

+
God personale service
-
Mad og drikke

Bekræftet køb : 2021-09-28


6 ud af 10

+
-
Mad og drikke var af meget ringe kvalitet. Vi spiste ude mege på trods af all inklusive. Der var for få solstole i solen. Folk spærrede solstole fra morgenstunden selvom man ikke måtte. Der kunne godt være gratis solstole på stranden når hotellet hedder “Beach”

Bekræftet køb : 2021-09-28


8 ud af 10

+
Placeringen er rigtig god
-
Maden

Bekræftet køb : 2021-09-21


8 ud af 10

+
Dejlig rummeligt og rent værelse. Venligt personale. Dejligt pool område
-
Vi betale ekstra for at få et værelse med havudsigt. Det fik vi også delvist med en masse bygninger foran😔 Vi fik også udsugningen fra deres restaurant som startede kl. 6.30 om morgenen, og igen kl. 18.30 om aftenen😔 Det var spildte penge. Morgenmaden var heller ikke værd at skrive hjem om. Den var total smagsløs. Jeres beskrivelse og billeder af stranden lever heller ikke op til virkeligheden.

Bekræftet køb : 2021-09-21


9 ud af 10

+
Godt pool område til børnene. Fine værelser tæt på pool området (familieværelser)
-
Umiddelbart var det hele fint

Bekræftet køb : 2021-09-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

174 bedømmelser
Meget godt
 
77
Godt
 
54
Middel
 
22
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

15-09-2021

af Natalie S Vemmelev, Danmark

Fantastisk sted

Der var rent, værelset var helt som det skulle være, perfekt beliggenhed og skønt personale! Helt klart 4 stjerner værd! Vi havde all inclusive og buffeten var en fest hver eneste dag. De sørgede for at skifte ud hver dag, både til frokost og aften og drinksene smagte som de skulle. Vi rejste med Apollo rejser, guiderne var søde, hjælpsomme og hver dag tilstede på hotellet. Jeg kan helt klart anbefale hotellet! Både til familieferie men også som par eller med venner!

 
29-08-2021

af karenbergthogersen

Skuffende er mildt sagt

Vi bookede gennem Apollo rejser og havde håbet på en uges forkælelse med all inclusive og ren afslapning. Vi fik slappet af og nydt godt at vejret, poolen og de udemærkede solsenge, der er til rådighed ved poolen. Omgivelserne er meget turistede, men dejlige. All inclusive gav os virkelig ringe lokal sodavand, lousy cocktails og dårlig kaffe. Én af dagene var sodavanden uden smag og kulsyre. Buffeten var ensformig og intetsigende med kold/lunken mad morgen, middag og aften. Vi sprang derfor frokosten helt over og spiste ude på restauranter til aften. Vores TV på værelset virkede ikke og efter at have henvendt os forgæves i receptionen de første tre dage, for at få problemet med det manglende signal løst, gav vi op. Vandet i bruseren skiftede selv temperatur i øst og vest. Kvaliteten på hele hotellet er generelt set slet, slet ikke til 4 stjerner - det gælder både service, mad og renlighed. Vi svømmede ofte rundt i fuglefjer i poolen og med sand/grus på bunden. Vi kan anbefale nabobaren Apolis Bar - her er ejeren virkelig sød og serverer god mad og kolde drikke til fair priser, men øv hvor vi ærgrer os over hvor lidt vi har fået for vores penge. Billederne indikerer måske luksus hotel, men vi oplevede alt som pap og plastik.

 
21-07-2021

af JacobS205 København

Skøn famillie ferie

Dejlig uge, skønt sted tæt på strand og byliv. Ikke for stort. Pæne renoverede værelser. Vi havde all inklusive restaurant svært ved at følge med både ved grill og med afrydning og kun lokale drikkevare/sodavand. Fin value for Money. Meget børnevenligt. Generelt fint i forhold til corona tiltag. Mange synlige guider og geust relations. For få solsenge. Booket via Apollo.

 
21-07-2021

af marielouiser320 København, Danmark

Suverænt familiehotel

Dejlige rene omgivelser. Roligt hotel med fantastisk strand og vand lige udenfor. Betaling for liggestole på stranden. Ofte kø og mangelfuld opfyldning ved spejlæg, pandekager, omelet mv. Små skønshedsfejl i et ellers fantastisk familieresort med det mest venlige og imødekommende personale ☀️🐠🏖

 
06-07-2021

af Joyce M

Sommerferie

God beliggenhed, men har man ikke valgt med all inclusive, så er der ikke mulighed for at købe mad og drikke ved hotellets pool område, hvilket er en stor fejl efter vores mening! Her var vi nød til at benytte Beach baren ved stranden ved nabohotellet, men der var til gengæld mega god service👍 Gode store værelser, Morgenmaden lidt kedelig