Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 706 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
5,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Nogle af personalet
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


8 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


10 ud af 10

+
Det hele men især servicen fra bla restaurant og rengøringspersonale.
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


9 ud af 10

+
God beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


9 ud af 10

+
Lige ved dejlig strand
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


8 ud af 10

+
Hotellet lå centralt tæt ved byen. Pool området
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


7 ud af 10

+
At man havde det hele lige lige inde for rækkevidde. Pool, strand, mad 🥰
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


10 ud af 10

+
Fin service ingen mangel af håndklæder og toiletpapir
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


10 ud af 10

+
Balkong med havudsigt
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

255 bedømmelser
Meget godt
 
104
Godt
 
80
Middel
 
37
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

03-10-2022

af Klaus K

Ferien 2022

Dejligt hotel i forhold til beliggenhed - men det ringeste all inkl. vi nogen sinde har prøvet. Hvis man går lidt op i mad, skal man bestemt ikke bestille med all inkl. Øen Zakynthos kan varmt anbefales, der er meget smukt.

 
05-08-2022

af markfF7764DK

Meget positivt, men nogle negative som trækker hele oplevelsen ned.

Alle fælles herretoiletter, f.eks ved pool og reception manglede nøgler eller låsen var i stykker - uden undtagelse. Henvendte mig flere gange til receptionen i løbet af de 14 dage, som ikke gjorde noget ved det. Sidste dag ved udcheckning skulle værelset forlades kl 11 og bussen kører kl 1830. Det er 6 timer uden at kunne komme på toilettet!!! Ingen andre muligheder for omklædning eller bad. Det var helt klart med vilje fra hotellets side at der ikke var nogen nøgler i dørene. Sidste dag kom de med den undskyldning at det var for sikkerheden, så børn ikke kunne blive låst inde. Men der var nøgler på dametoiletterne. Ekstremt dårlig beslutning fra hotellets side. Da vi ankom spurgte vi om mulighed for at forlænge værelset (eller få et andet værelse) på udcheckningsdagen. Vi fik at vide at vi skulle komme igen søndag. Vi spurgte for en sikkerhedsskyld om lørdagen, og allerede dér var der en lang liste, så vi ikke havde mulighed for at forlænge værelset. Én dag før vi havde fået besked på at skulle skrives op?? Igen super dårlig stil fra hotellet - 14 dage i god tid, og alligevel kommer andre på listen først. Folk som kun havde en uges ferie. Sammenholdt med at hotellet med vilje ikke kan lader toiletterne aflåses, så var det en super negativ oplevelse at sidde på sidstedagen uden toilet og uden værelset - vil de have at man skal sidde på toilettet for åben dør? Seriøst! Restauranten: Ingen struktur - der var ikke dækket op med bestik på bordene, og der var ikke noget sted man kunne hente bestik. Det betød at gæsterne tog bestik fra hinanden, når tjernerne havde lagt bestik på bordene. Én gang var det endda en tjener der kom og fjernede bestik fra vores bord, mens mine børn sad der alene! (vi var oppe og hente mad) Jeg blev stiktosset! Der var ikke engang fyldt i restauranten, og der var generelt god plads/ingen kø. Det virkede som om der bare ikke var bestik nok, og de hele tiden skulle nå at vaske op. Der var ikke skeer til youghourt/morgenmad om morgenen. Poolbar. Der var normalt en kø på 10-20 minutter for at få én pandekage/crepe. Med fuldt overlæg tændte de kun den ene pande, selvom der var to. Det er så tydeligt for at spare penge på all inclusive, at det er pinligt. Da jeg spurgte dem om det vidste de det udmærket. De sagde at det var deres managers beslutning ikke at tænde for den. Så all inclusive hos Apollo er noget fusk - det er begrænset så meget, at man i realiteten ikke bruger det. Der manglede solsenge ved poolen. Generelt var det næsten ok - bedre end andre hoteller. Men der skal så lidt til - måske 10-20 ekstra solsenge, for at undgå håndklædekrigen om morgenen. Der var endda plads omkring poolen til ekstra solsenge. Hotellet var ret aggressive med at fjerne håndklæder før kl 09. Selvom man sad en person, så kunne de finde på at tage min families håndklæder som lå på stolen lige ved siden af. Jeg synes det er rigtigt fint at have en politik om at man ikke må reservere solsenge, og at håndhæve det. Men gør det hvor der ikke ligger personer. Der var diskussioner med flere gæster om morgen, og det var lidt anspændt.

 
15-09-2021

af Natalie S Vemmelev, Danmark

Fantastisk sted

Der var rent, værelset var helt som det skulle være, perfekt beliggenhed og skønt personale! Helt klart 4 stjerner værd! Vi havde all inclusive og buffeten var en fest hver eneste dag. De sørgede for at skifte ud hver dag, både til frokost og aften og drinksene smagte som de skulle. Vi rejste med Apollo rejser, guiderne var søde, hjælpsomme og hver dag tilstede på hotellet. Jeg kan helt klart anbefale hotellet! Både til familieferie men også som par eller med venner!

 
29-08-2021

af karenbergthogersen

Skuffende er mildt sagt

Vi bookede gennem Apollo rejser og havde håbet på en uges forkælelse med all inclusive og ren afslapning. Vi fik slappet af og nydt godt at vejret, poolen og de udemærkede solsenge, der er til rådighed ved poolen. Omgivelserne er meget turistede, men dejlige. All inclusive gav os virkelig ringe lokal sodavand, lousy cocktails og dårlig kaffe. Én af dagene var sodavanden uden smag og kulsyre. Buffeten var ensformig og intetsigende med kold/lunken mad morgen, middag og aften. Vi sprang derfor frokosten helt over og spiste ude på restauranter til aften. Vores TV på værelset virkede ikke og efter at have henvendt os forgæves i receptionen de første tre dage, for at få problemet med det manglende signal løst, gav vi op. Vandet i bruseren skiftede selv temperatur i øst og vest. Kvaliteten på hele hotellet er generelt set slet, slet ikke til 4 stjerner - det gælder både service, mad og renlighed. Vi svømmede ofte rundt i fuglefjer i poolen og med sand/grus på bunden. Vi kan anbefale nabobaren Apolis Bar - her er ejeren virkelig sød og serverer god mad og kolde drikke til fair priser, men øv hvor vi ærgrer os over hvor lidt vi har fået for vores penge. Billederne indikerer måske luksus hotel, men vi oplevede alt som pap og plastik.

 
21-07-2021

af JacobS205 København

Skøn famillie ferie

Dejlig uge, skønt sted tæt på strand og byliv. Ikke for stort. Pæne renoverede værelser. Vi havde all inklusive restaurant svært ved at følge med både ved grill og med afrydning og kun lokale drikkevare/sodavand. Fin value for Money. Meget børnevenligt. Generelt fint i forhold til corona tiltag. Mange synlige guider og geust relations. For få solsenge. Booket via Apollo.