Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 350 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
5,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Personalet var virkelig søde og servicemindede.
-

Bekræftet køb : 2022-06-21


10 ud af 10

+
beliggenheds
-

Bekræftet køb : 2022-06-21


8 ud af 10

+
Beliggenheden og udendørsområdet
-

Bekræftet køb : 2022-06-14


8 ud af 10

+
værelset , beliggenhed ved strand og tæt på inkøb
-

Bekræftet køb : 2022-06-14


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-07


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-07


3 ud af 10

+
Der var trods alt en fungerende aircondition
-
Vi havde booket i forventning om et firestjernet hotel men oplevede nærmere tostjernet+ måske trestjernet service. Personalets vilje til at hjælpe var forsvindende lille. Det opleves som om de taler en efter munden og i øvrigt har druknet sig selv i ligegyldige manuelle processer som gør dem fuldstændig blinde overfor god kundeservice. Medarbejderne i hhv. snackbar og entertainment virkede som om de overhovedet ikke gad at være der. Skidt oplevelse!

Bekræftet køb : 2022-06-07


10 ud af 10

+
Location
-

Bekræftet køb : 2022-06-07


8 ud af 10

+
Poolområde, lejligheder og venligt personale
-

Bekræftet køb : 2022-05-31


10 ud af 10

+
Swimmingpool og andre børn
-

Bekræftet køb : 2022-05-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

193 bedømmelser
Meget godt
 
88
Godt
 
59
Middel
 
23
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

15-09-2021

af Natalie S Vemmelev, Danmark

Fantastisk sted

Der var rent, værelset var helt som det skulle være, perfekt beliggenhed og skønt personale! Helt klart 4 stjerner værd! Vi havde all inclusive og buffeten var en fest hver eneste dag. De sørgede for at skifte ud hver dag, både til frokost og aften og drinksene smagte som de skulle. Vi rejste med Apollo rejser, guiderne var søde, hjælpsomme og hver dag tilstede på hotellet. Jeg kan helt klart anbefale hotellet! Både til familieferie men også som par eller med venner!

 
29-08-2021

af karenbergthogersen

Skuffende er mildt sagt

Vi bookede gennem Apollo rejser og havde håbet på en uges forkælelse med all inclusive og ren afslapning. Vi fik slappet af og nydt godt at vejret, poolen og de udemærkede solsenge, der er til rådighed ved poolen. Omgivelserne er meget turistede, men dejlige. All inclusive gav os virkelig ringe lokal sodavand, lousy cocktails og dårlig kaffe. Én af dagene var sodavanden uden smag og kulsyre. Buffeten var ensformig og intetsigende med kold/lunken mad morgen, middag og aften. Vi sprang derfor frokosten helt over og spiste ude på restauranter til aften. Vores TV på værelset virkede ikke og efter at have henvendt os forgæves i receptionen de første tre dage, for at få problemet med det manglende signal løst, gav vi op. Vandet i bruseren skiftede selv temperatur i øst og vest. Kvaliteten på hele hotellet er generelt set slet, slet ikke til 4 stjerner - det gælder både service, mad og renlighed. Vi svømmede ofte rundt i fuglefjer i poolen og med sand/grus på bunden. Vi kan anbefale nabobaren Apolis Bar - her er ejeren virkelig sød og serverer god mad og kolde drikke til fair priser, men øv hvor vi ærgrer os over hvor lidt vi har fået for vores penge. Billederne indikerer måske luksus hotel, men vi oplevede alt som pap og plastik.

 
21-07-2021

af JacobS205 København

Skøn famillie ferie

Dejlig uge, skønt sted tæt på strand og byliv. Ikke for stort. Pæne renoverede værelser. Vi havde all inklusive restaurant svært ved at følge med både ved grill og med afrydning og kun lokale drikkevare/sodavand. Fin value for Money. Meget børnevenligt. Generelt fint i forhold til corona tiltag. Mange synlige guider og geust relations. For få solsenge. Booket via Apollo.

 
21-07-2021

af marielouiser320 København, Danmark

Suverænt familiehotel

Dejlige rene omgivelser. Roligt hotel med fantastisk strand og vand lige udenfor. Betaling for liggestole på stranden. Ofte kø og mangelfuld opfyldning ved spejlæg, pandekager, omelet mv. Små skønshedsfejl i et ellers fantastisk familieresort med det mest venlige og imødekommende personale ☀️🐠🏖

 
06-07-2021

af Joyce M

Sommerferie

God beliggenhed, men har man ikke valgt med all inclusive, så er der ikke mulighed for at købe mad og drikke ved hotellets pool område, hvilket er en stor fejl efter vores mening! Her var vi nød til at benytte Beach baren ved stranden ved nabohotellet, men der var til gengæld mega god service👍 Gode store værelser, Morgenmaden lidt kedelig