Bedømmelse af Trianon

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

111 bedømmelser
Meget godt
 
89
Godt
 
18
Middel
 
4
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

17-10-2018

Indlæg af baldervagn Karrebæksminde, Danmark

Hyggeligt Studios

Et lille hyggeligt hotel/Studios med en pæn swimmingpool, desværre blev de solstole der var optaget af håndklæder allerede før morgenrengøringen af området, arealet er samtidigt indrettet så der kun er delvist sol det meste af dagen, der hørte morgenmad med og den var ok, men der blev ikke ændret fra dag 1 til sidste dag ūüė© Værelserne er ikke store og vi fik desværre den side hvor der slet ikke var sol hele dagen, vi spurgte om ændring men det var ikke muligt selv om der kom 7 hold svenskere dagen efter på solsidenūüĎé Der er pænt rent og bliver holdt pænt, men vi havde ikke noget tryk på vandet og næsten ikke noget varmt vand, så mester måtte igang med at afmontere blandingsbatteri som viste meget ulækkert snavs og som han sagde at det skete tit Men nu var vi det sidste hold så han rensede det bare, næste dag var set så lukket igenūüĎé Der er nok meget varmt om sommeren da området er lukket inde

 
08-09-2018

Indlæg af 910pias

En noget blandet fornøjelse

Vi skulle være på stedet i 14 dage og glædede os helt vildt. Især på baggrund af de mange gode anbefalinger. Vi ankom sent om aftenen og fik en to- værelses lejlighed med udsigt over poolen. Trianon ligger lidt tilbagetrukket fra den larmende hovedgade, og fremstår som en oase. Smukt område omkring poolen og de gode solsenge. Dejlig lejlighed - godt indrettet og sengene var super! Første nat gik strømmen. Giannis var hurtigt fremme og fik ordnet det, og det var så dejligt. Næste dag, da vi skulle i bad, var der ikke noget brusehoved - det blev dog ordnet samme dag. Badeværelset er et klart negativ for os. Toiletsæde, der ikke sad fast - brusekabinen var meget - jeg mener meget lille og man var i konstant berøring med badeforhænget, hvilket var ubehageligt. Morgenbuffetten bliver hurtigt kedelig, da det var det samme hver morgen - toastbrød, croissanter, græsk youghurt, æg og pålæg og frugt. Stedet omkring baren var hyggeligt, og kunne ligge til grund for mange hyggelige timer. Poolområdet er temmelig begrænset, og hvis det kun var voksne, der beboede hotellet, ville det være perfekt og hyggeligt. Mens vi var der, boede en familie med to børn, hvis største lykke var at lave bomber/ hoppe ned i baderinge fra kanten. Begge dele resulterede i, at alle omkring poolen blev sprøjtet på. MEGET irritererende, og forældrene ønskede ikke at følge øvrige gæsters anmodninger om at få børnene til at bade mere roligt. Børn skal jo have lov at have det sjovt, men alle skal jo være der. Det ødelagde en hel del for os, og vi så os nødsaget til at finde andre steder at være, hvilket var ærgerligt. Min anbefaling er, at hotellet ændrer deres målgruppe til et hotel for voksne, og stedet vil være et perfekt refugium. Tak skal dog lyde til Anastasia og Giannis for at være så søde og hjælpsomme ūüėė

 
23-05-2017

Indlæg af Klaris84 Viborg, Danmark

En oase i byen

Når man træder ind på hotellet, bliver man mødt med åbne arme af værtsparret Yannis og Anastasia. Hotellet er småt og intimt, og man får hurtigt følelsen af at det her er ens hjem, mens man er hjemmefra. Hotelområdet ligger tilbagetrukket fra vejen, så larmen fra hovedgaden, der løber lige udenfor, er ikke noget man lægger mærke til. Går du ud fra hotellets område, står du straks blandt restauranter, barer og butikker. På det lille torv foran hotellet, ligger der bl.a. en helt fantastisk butik, hvor der sælges græske delikatesser, samt en virkelig dygtig (og rar) frisør. Lejlighederne på Trianon er små men funktionelle. Her er indrettet i nordisk stil, med lyse træsorter. Der er en lille køkkenniche, så man kan lave mad, hvis man ønsker dette. Vi syntes det var helt fantastisk med et lille køleskab, hvor vi kunne have et forråd af drikkevarer. Badeværelset kunne godt have været en anelse større, men det fungerede, omend det kræver en smule snilde, at gå i bad, uden der flyder vand ud over helt gulvet. Alle værelser har en lille balkon med tørrestativ, bord og stole. Værelserne bliver gjort grundigt rent hver dag. Poolområdet er lækkert og rent. Her kan man nyde solen dagen lang, eller lægge sig i skyggen af citrontræerne. I poolbaren kan man købe et bredt udvalg at cocktails, øl, sodavand, vin, kaffe mm. Og man kan endda få stillet sulten, hvis man bare vil dase ved poolen hele dagen. Menukortet er ikke så stort, men der er noget for enhver smag, og priserne er yderst rimelige. Man kan ikke skrive en anmeldelse af Trianon, uden at skrive lidt om værtsparret. Yannis og Anastasia er et par helt utroligt hjertevarme mennesker, som får dig til at føle, at du er gæst i deres hjem. De arbejder fra morgen til aften, 7 dage i ugen, men har altid et smil på læben. De gør alt hvad der står i deres magt, for at man føler sig som en værdsat gæst. Hvis vi beslutter os for at rejse til Zakynthos igen, skal vi helt bestemt bo på Trianon!

 
20-09-2016

Indlæg af Karl A

Great Holiday

Flot og hyggeligt hotel med venlige hjælpsomme og proffesionelle ejere. Nyrenoveret og høj rengøringsstandard såvel af lejligheder som udendørsarealerne. Yiannis og Anastasia altid smilende og klar til en snak eller til at hjælpe med uanset hvilket ønske man kunne have.

 
12-08-2016

Indlæg af Henriette Ø

Stille familær Oase midt i mylderet

Vi købte en uspecificeret rejse i sidste øjeblik og havnede på Trianon ved et tilfælde. Selv om vi ingen forventninger havde til stedet og kom med åbent sind, var det tydeligt ved førstehånds indtryk, at her var en lille perle. Vi stod i indgangen, svedige og trætte efter vores første uge i larm og støj på et andet hotel, og kunne mærke hvordan velkomsten fra Trianons ejere fjernede dette minde, med deres smil, opmærksomhed og nærvær. Vi følte os velkomne med det samme. Vi tilbragte en uge på Trianon og oplevede hver dag stedet med familiær stemning, hygge, ro og tid til at opleve den afslapning vi var taget på ferie for. Det er til at mærke at Trianons ejere sætter en ære i at sørge for at deres gæster, hver og én, har en god ferieoplevelse. Både ejerne og alle de ansatte er altid venlige og hjælpsomme ud over det sædvanlige. Selve Hotellet er lækkert og meget velholdt, og det er tydeligt at der ikke er gået på kompromis , hverken i materialer eller indretning. Trianon er en perle og tiltrods for at selve byen Tsivili til tider har lige lovlig meget turist mylder, så betyder det intet hvis man bor på Trianon, da det ligger trukket lidt tilbage, fra hovedgaden. Man hører intet!...selv om man ligger ved poolen. For os var det et stort plus at poolen lukker af inden 22. Et andet stort plus er at der tilbydes små veltillavede måltider af god kvalitet, så det er altid muligt at tage en off dag på Trinanon. Vi vender helt sikkert tilbage, med hele familien.